Mag Forge 100M benim için en iyi kasadırDaha iyisi, bu da olabilir.
ZALMAN N5 MF 4x120mm RGB FANLI MidT ATX GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ZALMAN N5 MF 4x120mm RGB FANLI MidT ATX GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Isınma konusunda bir 5-8 derece fazla ısınıyor ASUS/MSI gibi modellere göre. Performansı iyidir ama.Inno3D'nin o kartı hakkında bilgim yok, bir Windforce faciası gibi duruyor.
Yani siz bilirsiniz, bence de gayet güzel kasa ancak N5 MF güzel bir seçenek.Mag Forge 100M benim için en iyi kasadır.
Anlıyorum ancak o Gigabyte SSD pek harika değil, TBW değeri düşük falan.
Ek olarak bana sorarsanız 100M yerine aşağıdaki kasayı tercih edin.
ZALMAN N5 MF 4x120mm RGB FANLI MidT ATX GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ZALMAN N5 MF 4x120mm RGB FANLI MidT ATX GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
INNO3D'nin o kartı hakkında bilgim yok, bir Windforce faciası gibi duruyor.
Tabii ki N5 MF de iyi bence aralarında çok fark yok. Hangisini alırsa alsın kaliteli bir kasa almış olacak.Yani siz bilirsiniz, bence de gayet güzel kasa ancak N5 MF güzel bir seçenek.
@erdemst17 gayet güzel sistem olmuş, ellerinize sağlık.
Ben yine de size kasa olarak Zalman N5 mf alıp, SSD'ye yatırım yapmanızı öneririm.
50TL kalıyor o zaman. Bellki M.2 240GB bulunabilir.
@erdemst17 SSD kesinlikle yetmeyecektir. Kasa da gereksiz olmuş bu bütçede attığım sistem daha iyi olur.