5500-6000 TL Sistem Toplama

Daha iyisi, bu da olabilir.

Mag Forge 100M benim için en iyi kasadır :).
Inno3D'nin o kartı hakkında bilgim yok, bir Windforce faciası gibi duruyor.
Isınma konusunda bir 5-8 derece fazla ısınıyor ASUS/MSI gibi modellere göre. Performansı iyidir ama.

Anlıyorum ancak o Gigabyte SSD pek harika değil, TBW değeri düşük falan.

Ek olarak bana sorarsanız 100M yerine aşağıdaki kasayı tercih edin.

INNO3D'nin o kartı hakkında bilgim yok, bir Windforce faciası gibi duruyor.

Eğer 240'a çekilecekse crucial 240Gb alınabilir. 150TL gibi bir bütçe fazlası oluyor o parayla da kasaya yatırım yapılabilir. Kasa iyi olmuş ama alan arkadaş MSI RGB programı ile oynamak isterse diye ben yine MSI koyacağım:

Yeniden düzenlenmiş hali:

Toplam 6300TL.

50TL kalıyor o zaman. Bellki M.2 240GB bulunabilir.

Şöyle bir 320GB 7.2K RPM HDD var, sıfır olduğu söyleniyor ve Hepsiburada'da satılıyor. Belki o sisteme ek depolama olarak bu eklenebilir kasa N5 MF ile değiştikten sonra.

@erdemst17 SSD kesinlikle yetmeyecektir. Kasa da gereksiz olmuş bu bütçede attığım sistem daha iyi olur.

Kasa ve ekran kartı pek iyi olmamış. Konu'da konuşuldu INNO3D ısınıyor diye. Kasa'da gereksiz pahalı değil, sizinki çok ucuz olmuş. O kasayı önermiyorum zira 2 fan ile fazla iyi soğumaz o kasa. Ayrıca önü mesh değil ızgara olduğundan da bir tık daha fazla ısınacaktır. Ve @Samotne Ciasteczka sonradan HDD önerisi de ekledi.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı