5500-6000 TL'ye i7 4790K ve GTX 970 Sistem Toplama

Sistemin incelemesinden ziyade fotoğraf çekip koyacaktım fakat işten güçten pek fırsat kalmadı.. Öyle benchmark yada zorlu testlere sokmadım sistemi fakat programlardan ve oyunlardan yola çıkarak kısaca şöyle özetleyebilirim. OC edilmeden, 3D max, maya, autocad, zbrush, ve adobe cs6 sürümünden flash, premier pro ve aynı anda illustrator gibi programların bir çoğunu aynı anda aktif olarak kullanabiliyorum..Mesela Max ve Maya programında aynı anda renderı cok rahat alıyorum.. Yada ikisini aynı anda açsam bile 4-6 saniyede cevab veriyor. Kendi açımdan bunları yapması testleri başarılı olarak geçtiğini düşündürüyor..

En büyük testi ise sanırım şöyle cevapladı "bana göre" , gta 5i full ayarlarda oynarken 3dmax programında renderı 3-4 dakikada almasıydı... :) .. Eeee bu da bana uzunca bir süre yeter de artar bile..
 
Render işleminde en önemli iş işlemci ve ramlere düşüyor bu sebebten dolayı 4790k güzel olacaktır ancak 6700k ve yüksek frekanslı ddr4 bellekler ile daha fazla performans elde edebilirdiniz.
Yine de sistem harika gözüküyor. Hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı