Oyun düşkünü birisiyim fakat evimde masaüstü kullanacak alanım yok.
2 Sene önce üniversiteyi bitirdiğim için ailem hediye olarak;
ASUS N550JK CORE İ7 4700HQ 2.4 GHZ-16 GB 1 TB 15,6-4GB-GEFORGE GTX 850M NOTEBOOK
almış. Açıkcası son 6 ay hariç gayet memnun kaldım. Fakat şu an ciddi bir ısınma problemi ile karşı karşıyayım. 2 defa servise götürdüm fakat fanı temizleyip geri gönderdiler ve cihazda bir sorun olmadığını belirttiler. Şimdi yeni bir cihaz alacağım fakat çok kararsız durumdayım.
Kullanıcılara baktığımızda neredeyse her markadan çok fazla şikayet var. Casper Excalibur serisine yönelmek istedim fakat yorumları okuyunca tövbe ettim. MSI bakıyorum ısınma sorunundan şikayetçiler. Asus'a düşündüm onda da ısınma sorunu 1 sene sonra bende başlayınca çok ta sıcak bakamadım. Monster kullanan bir arkadaşım vardı ve oyun oynarken ısınmadan dolayı laptop fanın plastik çıkış bölümünden bildiğiniz ikiye ayrıldı. Dell hakkında fikrim yok çevremde kullanan da yok. Anlayacağınız çok kararsızım.
Sizlerden ricam bilgilerinize ve tecrübelerinize dayanarak özellikle ısınma problemi yaşamadan kaliteli oyun oynayabileceğim 5.500 TL ile 6.500 TL arasında GameBook önerebilirseniz çok memnun olurum. Beklemedeyim. Teşekkür ederim şimdiden.