5500-6500 TL Gamebook Tavsiyesi

hocam baktım teşekkür ederim. fakat ne biliyim 6.000 küsüre en azından 16gb ram olaydı demeden geçemedim :)

Ah ah bi zemin ayarlayabilsem efsane olacakta işte imkanlar. Ayrıca yeri gelecek iş için kullanacağım o yüzden mecburi bir tarafı var gamebook almamın.

Hocam bu ürüne baktım teşekkür ederim. İçeriğine göre fiyatı diğer markalara göre cidden çok uygun. Bir aklım git al diyor tanıtım videolarını da izledim. Fakat internette kalitesiz malzeme muhabbeti dönüyor sürekli. Aslı nedir bilgin var mı?

Haklısınız fakat asus u kendim kullandım ve hala kullanıyorum. Ne hikmetse zamanında 7.000 TL ye alınmış cihaz 1,5 sene sonra elimi yakacak seviyelere ulaştı ve durduramıyorum. Er geç elimde kalacak. msi deneyimim olmadı fakat ismi satıyor gibi sanki. Yani aynı özelliklerde daha uygun laptoplar mevcut. Ya da cidden kaliteli ben farkında değilim.

Hocam monsterda kasa muhabbeti her modele yaymamak lazim magazasina gidip inceledigim abralarin kasasi cidden fiyatina gore plastik ben tulpar t7 v10.1.1 aldim aluminyum kasa takintili bi insan oldugum icin baya inceledim cogu yeri aluminyum zaten plastik kisimlarda dandik bi malzemeden degil cihazi tek elle kaldirdiginda bile esnemiyor 17 inch birde agir oyun oynamadim csgo oynuyorum uzun saatlerde oynasam isinma hissetmedim ne klavyede nede cevresinde imkanin varsa bi magazaya gidip incelemeni tavsiye ederim arkadaslarin onerdigi t5i

Edit: yanlis bilgi vermeyim t5de versiyon degismis yeni kasa aluminyum olmayabilir eskisi benim kasanin 15 inch olaniydi saygilar

Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim.
monster tulpar t7 v13.1.1 almaya karar verdim. Fiyat ve performans açısından en ideali bu sanırım. Servis konusunda da sorun çıkarmadıklarını okudum heryerde. İlginiz için teşekkürler

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı