5500₺ sistem tavsiyesi

Bütçe
5500
@Kayseri Mantısı Çözünürlüğü bile 1366 x 768 :D. Bence zevk almaz öyle, bu sistem olabilir:

Patriot Viper Steel 3200MHz DDR4 PVS48G320C6 Bellek Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe x2

5570 TL.
Çok güzel olmuş da bellek olarak bu bakılabilir. Neoforza 8 GB 3000 MHz DDR4 NMUD480E82-3000DB11 Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

3200 MHz desteklemiyor zaten ama sizin attığınız RAM de üzmez. :)

Değerli önerileriniz için teşekkür ederim. Önerileriniz doğrultusunda bir kaç güncelleme yaparak sistemi toplayacağım.

Sistemi şu şekilde güncelledim. Olmayan parçalar bende mevcut. Ssd ve çevre birimleri gibi.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20201120-120432_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20201120-120432_Samsung Internet.jpg
    123,1 KB · Görüntüleme: 43
Teşekkür ederim inceliyorum.
İntel işlemci için hangi anakartı tavsiye edersiniz ? Kasanın tipi hoşuma gitmişti ama değiştirebilirim.
Son güncellemeyi bu şekilde yaptım.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2020-11-20 134728.png
    Ekran görüntüsü 2020-11-20 134728.png
    42,9 KB · Görüntüleme: 41
Son düzenleme:
Teşekkür ederim inceliyorum.
İntel işlemci için hangi anakartı tavsiye edersiniz ? Kasanın tipi hoşuma gitmişti ama değiştirebilirim.
Son güncellemeyi bu şekilde yaptım.
Berbat. Dostum, sen en iyisi attığım sistemi düşün ama birkaç parçayı Itopya’dan al:

i3 10100F
Samsung 860 Evo
CV550

Öbür parçaları attığım sitelerden alabilirsin.

Berbat. Dostum, sen en iyisi attığım sistemi düşün ama birkaç parçayı Itopya’dan al:

i3 10100F
Samsung 860 Evo
CV550

Öbür parçaları attığım sitelerden alabilirsin.
Benim gönderdiğim ile senin önerdiğin arasında bir iki parçadan başka fark göremedim . Anakart ve ekran kartı dışında sistemler aynı gibi. Bendeki parçalardan hangileri berbat onları çıkartalım. Ssd ye gerek yok.

Benim gönderdiğim ile senin önerdiğin arasında bir iki parçadan başka fark göremedim . Anakart ve ekran kartı dışında sistemler aynı gibi. Bendeki parçalardan hangileri berbat onları çıkartalım. Ssd ye gerek yok.
1. Attığın GTX 1650, Super olan modeli değil. Aralarında devasa bir fark var bir de. Niye almak isteyesin ki?

2. PSU berbat.

3. Monitör kötü ve TN panel.

Niye SSD'ye gerek yok? Sende varsa önceden belirtseydin keşke.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı