- Makaleler
- 5
Off @enonertetanem hocam, efsane sistem olmuş. Ben de bunu tavsiye ederim.
Çok güzel olmuş da bellek olarak bu bakılabilir. Neoforza 8 GB 3000 MHz DDR4 NMUD480E82-3000DB11 Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe@Kayseri Mantısı Çözünürlüğü bile 1366 x 768. Bence zevk almaz öyle, bu sistem olabilir:
![]()
Philips 221V8/01 21.5" 4ms Full HD LED Monitör Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Philips 221V8/01 21.5" 4ms Full HD LED Monitör arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
![]()
Galax GeForce GTX1650 Super EX (1-Click) OC 4GB 128Bit GDDR6 GTX 1650 Super Ekran Kartı (65SQL8DS61EX) | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...www.teknobiyotik.com
![]()
DarkFlash Pollux Mesh Mid Tower Kasa PSU YOK - Ucuzbudur
En ucuz DarkFlash Pollux Mesh Mid Tower Kasa PSU YOK fiyatını ve özelliklerini Ucuzbudur.com da incele ve en uygun fiyat garantisi ile hemen satın al !www.ucuzbudur.com
![]()
Zalman ZM500-TXII 500W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Zalman ZM500-TXII 500W Power Supply arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
![]()
Intel i3-10100F Dört Çekirdek 3.60 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Intel i3-10100F Dört Çekirdek 3.60 GHz İşlemci arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
![]()
MSI H410M-A PRO Intel LGA1200 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
MSI H410M-A PRO Intel LGA1200 DDR4 Micro ATX Anakart arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
![]()
SanDisk Ultra 3D 500GB SATA 3.0 2.5″ SSD (560MB Okuma / 530MB Yazma)
Bilgisayarınızı SanDisk Ultra ® 3D SSD’ye yükselterek daha hızlı önyükleme ve yıldırım hızında oyun oynama ve çoklu görevler için hızlandırın. Bilgisayarınızı bu SSD ile güncellediğinizde…www.gaming.gen.tr
Patriot Viper Steel 3200MHz DDR4 PVS48G320C6 Bellek Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe x2
5570 TL.
Berbat. Dostum, sen en iyisi attığım sistemi düşün ama birkaç parçayı Itopya’dan al:Teşekkür ederim inceliyorum.
İntel işlemci için hangi anakartı tavsiye edersiniz ? Kasanın tipi hoşuma gitmişti ama değiştirebilirim.
Son güncellemeyi bu şekilde yaptım.
Benim gönderdiğim ile senin önerdiğin arasında bir iki parçadan başka fark göremedim . Anakart ve ekran kartı dışında sistemler aynı gibi. Bendeki parçalardan hangileri berbat onları çıkartalım. Ssd ye gerek yok.Berbat. Dostum, sen en iyisi attığım sistemi düşün ama birkaç parçayı Itopya’dan al:
i3 10100F
Samsung 860 Evo
CV550
Öbür parçaları attığım sitelerden alabilirsin.
1. Attığın GTX 1650, Super olan modeli değil. Aralarında devasa bir fark var bir de. Niye almak isteyesin ki?Benim gönderdiğim ile senin önerdiğin arasında bir iki parçadan başka fark göremedim . Anakart ve ekran kartı dışında sistemler aynı gibi. Bendeki parçalardan hangileri berbat onları çıkartalım. Ssd ye gerek yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.