Philips 221V8/01 21.5" 4ms Full HD LED Monitör arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
En ucuz DarkFlash Pollux Mesh Mid Tower Kasa PSU YOK fiyatını ve özelliklerini Ucuzbudur.com da incele ve en uygun fiyat garantisi ile hemen satın al !
Intel i3-10100F Dört Çekirdek 3.60 GHz İşlemci arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
MSI H410M-A PRO Intel LGA1200 DDR4 Micro ATX Anakart arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Bilgisayarınızı SanDisk Ultra ® 3D SSD’ye yükselterek daha hızlı önyükleme ve yıldırım hızında oyun oynama ve çoklu görevler için hızlandırın. Bilgisayarınızı bu SSD ile güncellediğinizde…
Teşekkür ederim inceliyorum.
İntel işlemci için hangi anakartı tavsiye edersiniz ? Kasanın tipi hoşuma gitmişti ama değiştirebilirim.
Son güncellemeyi bu şekilde yaptım.
Teşekkür ederim inceliyorum.
İntel işlemci için hangi anakartı tavsiye edersiniz ? Kasanın tipi hoşuma gitmişti ama değiştirebilirim.
Son güncellemeyi bu şekilde yaptım.
Benim gönderdiğim ile senin önerdiğin arasında bir iki parçadan başka fark göremedim . Anakart ve ekran kartı dışında sistemler aynı gibi. Bendeki parçalardan hangileri berbat onları çıkartalım. Ssd ye gerek yok.
Benim gönderdiğim ile senin önerdiğin arasında bir iki parçadan başka fark göremedim . Anakart ve ekran kartı dışında sistemler aynı gibi. Bendeki parçalardan hangileri berbat onları çıkartalım. Ssd ye gerek yok.