Efehan Bey
Decapat
Oyun için mi?
Oyun + Yazılım.
Oyun için mi?
240GB SSD alıp 500GB HDD alabilirsiniz, yani yetmeyebilir.Oyun + Yazılım.
240GB SSD alıp 500GB HDD alabilirsiniz, yani yetmeyebilir.
Dostum açıkçası hdd kullanmak istemiyorum diyorsan 1tb Bi ssd al yada hdd bende kullanıyorum ama sistemde ses yok eski hddler olmasın onlar [emoji2369]HDD'yi sistemde bulundurmak istemiyorum. Yani bilgisayardan ses gelmeye kullanma hevesim kalmıyor.
Ben HDD kullanıcısıyım da hiç ses gelmiyor ya, tabii sizin kararınız.HDD'yi sistemde bulundurmak istemiyorum. Yani bilgisayardan ses gelmeye kullanma hevesim kalmıyor.
Benimki tırpan motoru gibi ses çıkarıyor ( WD blue 1 TB ). Çok kötü bir şey HDD. Şimdiki aklım olsa 240 GB SSD'ye bile razı olurdum.Ben HDD kullanıcısıyım da hiç ses gelmiyor ya, tabii sizin kararınız.
Zaten bence SSD şart ama her şeyi (oyunlar, programlar vb) SSD’ye kurmak saçma.Benimki tırpan motoru gibi ses çıkarıyor ( WD blue 1 TB ). Çok kötü bir şey HDD. Şimdiki aklım olsa 240 GB SSD'ye bile razı olurdum.
Bilgisayar ilk başlarda 15 saniyede açılıyordu. Şimdi ise kendine gelmesiyle birlikte 3 dakikayı bulabiliyor.
Zaten oyunlar da SSD'ye kurulmalı. Oyun arkada açıkken ( LOL'den bahsediyorum ) arkada Chrome'ye girdiğimde PC kasıyor. Görev yöneticisine girdiğimde disk %90-100 arası kullanımda oluyor.Zaten bence SSD şart ama her şeyi (oyunlar, programlar vb) SSD’ye kurmak saçma.
En çok oynanan oyunlar SSD’ye kurulmalı bence, yoksa dolup taşarZaten oyunlar da SSD'ye kurulmalı. Oyun arkada açıkken ( LOL'den bahsediyorum ) arkada Chrome'ye girdiğimde PC kasıyor. Görev yöneticisine girdiğimde disk %90-100 arası kullanımda oluyor.
Dostum açıkçası hdd kullanmak istemiyorum diyorsan 1tb Bi ssd al yada hdd bende kullanıyorum ama sistemde ses yok eski hddler olmasın onlar [emoji2369]
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.