5500 TL 144/165 Hz ve G-Sync açılabilecek monitör önerisi

OutemuX

Hectopat
Yer
İstanbul
Bütçem maksimum 5500 TL. Laptopa bağlamak için hem HDMI üzerinden 144/165 Hz alması, hem de G-Sync açılabilmesi gerek. Bir de içinden HDMI kablosu çıkarsa daha iyi olur, çıkmıyorsa da yanına bir tane önerebilirsiniz.
Ekran kartım RTX 4060.
HDMI sürümüm 2.1.

400 TL daha ekleyip al geç.

5500 TL demiştim hocam 7000 TL'lik monitör önermişsiniz.

DP neden kullanmıyorsun?
Bilgisayar desteklemiyor, Type-C portundan DP kullanırsam da 60 Hz üstüne çıkamam bant genişliğinden dolayı.

2.1 olsa bile mi?

Bütçene göre 2.1 destekleyen elle tutulur tek monitör Lenovo Legion R25i-30 Monitör bu.
HDMI 2.1 ile NVIDIA'nın açıklamasına göre VRR desteği ile açılabildiği belirtildi. Direkt olarak açılamıyor. VRR desteği sunuyor mu bilmiyorum Lenovo. En stabil G-Sync olayı Sync üzerinden DP ile açılanıdır. Çipli G-Sync'li olan monitörleri konu dışı tutuyorum.
Şimdi güncel bir laptopunuz varsa Type-C portunun bant genişliği geniş olur ve DP formatını desteklediği için Paugge 8K 60Hz / 4K 144Hz / 4K 120Hz / 4K 60Hz HDR USB C to Displayport Kablo şu kablonun işinizi görmesi gerekir.

Laptopum HP Victus 16-S0047NT. Sanırım bant genişliği çok geniş değil isterseniz bir de siz bakın.

@Saint Lucia hocam Type-C kullanırsam 1080p'de maksimum kaç hz alabilirim? Bant genişliği 5 Gbps imiş.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…