5500 TL bütçe ile RTX 3050 Ti sistem toplanabilir mi?

Herkes kart çıkmadan bilemeyiz yazmış ama ufak bir hesap yapalım. Şu an en ucuz 3060Ti 5500-5800TL civarı.(hatta neredeyse hiçbir yerde stok yok) O zaman mantıken(tamamen tahmini) 3060, 4500-4800Tl diye düşünürsek 3050Ti de 3500-3800TL civarı olur diye düşünüyorum. Böyle olunca da öyle bir sistem maalesef mümkün değil.
!!!NOT: Yazdıklarım tamamen tahminidir. Söylediğim fiyatlardan düşük ya da yüksek olabilir.

Kart çıkmadan bilemeyiz.
NVIDIA kart fiyatları aşağı yukarı aynı çıktığı için tahminen soruyorum. Yurtdışı kaynaklı sitelerde 199$-250$ bandında olacağı söyleniyor. Stok sorun değil bekleme imkanım var.
Not: Elimde bir kasa mevcut yalnızca PSU alacağım. Fiyat bandının 2900-3100 TL civarlarında olmasını bekliyorum en fazla. Çünkü giriş seviyenin bir üst modeli bu fiyat bandını aşarsa pazarda AMD'nin gerisinde kalabilir tekrar. Olmazsa İngiltere'ye gittiğimde alacağım mecbur.

NVIDIA kart fiyatları aşağı yukarı aynı çıktığı için tahminen soruyorum. Yurtdışı kaynaklı sitelerde 199$-250$ bandında olacağı söyleniyor. Stok sorun değil bekleme imkanım var.
Not: Elimde bir kasa mevcut yalnızca PSU alacağım. Fiyat bandının 2900-3100 TL civarlarında olmasını bekliyorum en fazla. Çünkü giriş seviyenin bir üst modeli bu fiyat bandını aşarsa pazarda AMD'nin gerisinde kalabilir tekrar. Olmazsa İngiltere'ye gittiğimde alacağım mecbur.
Hocam o fiyata çıkması imkansıza yakın bence. Belki 3050 olur. Ya da 120GB SSD ve 8GB RAM ile belki.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı