5500 TL GTX 1050 Ti için işlemci önerisi

Bütçe
5000

Kajwua

Yoctopat
Daha fazla  
RAM
32 GB 3000 MHz
Anakart
MSI Z270 Gaming Plus
Şu anda i7-6700 işlemci kullanıyorum ama darboğaz testi yaptığım zaman %30-50 arası darboğaz yaptığı gözüküyor. Çalışır, çalışmaz değil ama neden %100 verim almak varken yarı yarıya verim alayım ki? Şahsen bu benim kendi fikrim. Yanlışım olan varsa düzeltebilir ben de bu konuda bilgilenmiş olurum.

İşlemci önerirseniz iyi olur, fiyat maksimum 5500 TL.

Son düzenleyen: Moderatör:
O işlemciyle herhangi bir darboğaz söz konusu değil. i5 3470 bile yetiyor o karta.

Kalan parayı ekran kartını yükseltmek için ayırın.

O işlemciyle herhangi bir darboğaz söz konusu değil. i5 3470 bile yetiyor o karta.

Kalan parayı ekran kartını yükseltmek için ayırın.

Bunun yerine 12100F H610 daha iyi olmaz mı?

Şu anda i7-6700 işlemci kullanıyorum ama darboğaz testi yaptığım zaman %30-50 arası darboğaz yaptığı gözüküyor. Çalışır, çalışmaz değil ama neden %100 verim almak varken yarı yarıya verim alayım ki? Şahsen bu benim kendi fikrim. Yanlışım olan varsa düzeltebilir ben de bu konuda bilgilenmiş olurum.

İşlemci önerirseniz iyi olur, fiyat maksimum 5500 TL.

O işlemci ile herhangi bir darboğaz mevcut değil.
Arkadaşlar peki darboğaz testi yaptığımda neden %40 kadar çıkıyor Max %5 civarı çıkması gerek.

İnternet sitelerinden yapıyorsan hepsi sallamasyon değerler. Eğer kendin yapıyorsan, CS ve Valorant tarzı işlemci odaklı oyunlarda bunlar çok normal o oyunlar işlemciye yüklenir.

İnternet sitelerinden yapıyorsan hepsi sallamasyon değerler. Eğer kendin yapıyorsan, CS ve Valorant tarzı işlemci odaklı oyunlarda bunlar çok normal o oyunlar işlemciye yüklenir.

Cpuagent web sitesinde darboğaz testi yapar mısın rica ediyorum.

Cpuagent web sitesinde darboğaz testi yapar mısın rica ediyorum.

Site o kadar saçma ki millattan kalma GT1030'dan güçsüz GTS450 ile kendim kullanmış olduğum 1030 gücüne denk R3 2200G (kendisi çok rahat 1050 Ti besleyen bir işlemci) işlemcisini test ettim ve %40 darboğaz verdi.

Saçma sapan sitelerden bakıyorsanız normaldir. Hiçbir şartta 6700 ile 1050 Ti darboğaz

Tamam merak ettiğim şeyde bu. Valorant oynuyorum ve aldığım Max FPS 200 bazı maplerde 90-100'e düşüyor bunun için işlemci değiştirmeyi düşünüyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı