5500 TL GTX1660Ti Sistem Önerisi

Rononcy

Hectopat
Makaleler
1
Öncelikle selamlar, yaklaşık 5500 TL bütçem var ve GTX1660Ti ekran kartına sahip bir sistem toplamayı düşündüm. Bana RTX2060'da önerdi çoğu kişi fakat bütçeyi çok fazla aştığı ve gereksiz olduğunu düşündüğüm için almayacağım. Haksız bulmuyorum kendimi çünkü zaten CS:GO, LoL, Fortnite vb. oyunlar oynayacağım için Vatan bilgisayar üzerinden örnek verecek olursak 600 TL fark fazladan ödemek gereksiz. Önerdiğiniz bir PSU, kasa var ise göz önünde kesinlikle bulunduracağım.

Ayrıca RAM olarak da şunu alacağım: CORSAIR Vengeance LPX Siyah 16GB (2x8GB) 3000Mhz DDR4 Soğutuculu CL16 Pc Ram CMK16GX4M2D3000C16 Ram CORSAIR
Sistemimde bir eksik görürseniz veya bir öneriniz olur ise kesinlikle önemseyeceğim, vakit ayırdığınız için teşekkürler!
Ayrıca, 1-2 saate Vatan Bilgisayar'a gidip alacağım. Vaktim gittikçe daralıyor.
PSU, kasa önerilerinizi istiyorum özet olarak
Sanırım KDV indirimi internette de geçerliymiş, eğer internette de (vatanbilgisayar.com'da) geçerli ise internetten alacağım. Bu akşama kadar yanıtlamaya çalışırsanız sevinirim

Arkadaşlar bir yardımcı olsanız iyi olurdu .

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…