5500 TL İ7 6700K Tabanlı Sistem Toplama

Monitör çıkınca yapılamıyor. Ayrıca 120GB SSD yeterli olmaz. 8GB RAM konulmamalı.
K ibaresiz işlemciye Z170 israf olur.

Monitör çıkınca yapılamıyor. Ayrıca 120GB SSD yeterli olmaz. 8GB RAM konulmamalı.
K ibaresiz işlemciye Z170 israf olur.
Kesinlikle bende sizin gibi düşünüyorum. Zaten benim sisteme bakarsanız sadece ekran kartını değiştireceğim. Diğer bileşenlere dokunmayacağım. Ekran kartını da GTX980 Ti alacağım. Ancak yukarıda belirttiğim gibi Asus mu ? Evga mı ? MSI mı ?

MSI ise neden MSI ? Asus ve Evga değilse neden değil ?

Asus fanları sessiz tutacam diye soğutma performansını düşürdü. Evga ile Msi arasında fiyat farkı olduğu için Msi dedim.

MSI üzerinde kararımı verdim. Değerli görüşlerin için çok teşekkür ederim. Son olarak MSI GTX980 Ti ekran kartını koyarak en başta belirttiğim sistemi değerlendirir misin ?
Asus fanları sessiz tutacam diye soğutma performansını düşürdü. Evga ile Msi arasında fiyat farkı olduğu için Msi dedim.
Çok teşekkür ederim. Kararımı MSI'dan yana kullanacağım. Arkadaştan rica ettiğim gibi senden de rica ediyorum MSI GTX980 Ti ekran kartı yerleştirerek başta belirttiğim sistemi değerlendirir misin ?

Soğutucuyu neye karar kıldınız ?
Soğutucu için hiçbir düşüncem yok. Çünkü monitörüm is yerinde baska bir iş için kullaniliyor. 2-3 hafta içinde elimde olacağı icin soğutmayı şuanda almaya gerek duymuyorum. Ancak fiyati fazla olmadan önerileriniz varsa çok memnun olurum.
Çok teşekkür ederim. Amin. İleride 2. bir 8 GB almayı planlıyorum. Soğutucu konusunda yukarıda açıklama yaptım ordan bakabilirsiniz. SSD'yi önerdiğiniz şekilde değiştirmeye karar verdim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…