Kesinlikle bende sizin gibi düşünüyorum. Zaten benim sisteme bakarsanız sadece ekran kartını değiştireceğim. Diğer bileşenlere dokunmayacağım. Ekran kartını da GTX980 Ti alacağım. Ancak yukarıda belirttiğim gibi Asus mu ? Evga mı ? MSI mı ?
MSI üzerinde kararımı verdim. Değerli görüşlerin için çok teşekkür ederim. Son olarak MSI GTX980 Ti ekran kartını koyarak en başta belirttiğim sistemi değerlendirir misin ?
Çok teşekkür ederim. Kararımı MSI'dan yana kullanacağım. Arkadaştan rica ettiğim gibi senden de rica ediyorum MSI GTX980 Ti ekran kartı yerleştirerek başta belirttiğim sistemi değerlendirir misin ?
Her şeyiyle güzel bir sistem. Güle güle kullanmak nasip olsun, hayırlı olsun =)
RAM'leri 16 yaparsan rahat edersin. Ayrıca SSD'de Corsair yaparsan çok iyi olur bence. Corsair 240GB LS Serisi SATA 3.0 SSD (560MB Okuma / 535MB Yazma)
Onun dışında harika. Soğutucu ?
Soğutucu için hiçbir düşüncem yok. Çünkü monitörüm is yerinde baska bir iş için kullaniliyor. 2-3 hafta içinde elimde olacağı icin soğutmayı şuanda almaya gerek duymuyorum. Ancak fiyati fazla olmadan önerileriniz varsa çok memnun olurum.
Her şeyiyle güzel bir sistem. Güle güle kullanmak nasip olsun, hayırlı olsun =)
RAM'leri 16 yaparsan rahat edersin. Ayrıca SSD'de Corsair yaparsan çok iyi olur bence. Corsair 240GB LS Serisi SATA 3.0 SSD (560MB Okuma / 535MB Yazma)
Onun dışında harika. Soğutucu ?
Çok teşekkür ederim. Amin. İleride 2. bir 8 GB almayı planlıyorum. Soğutucu konusunda yukarıda açıklama yaptım ordan bakabilirsiniz. SSD'yi önerdiğiniz şekilde değiştirmeye karar verdim.