5500 TL İ7 6700K Tabanlı Sistem Toplama

Ya sana bişey diyebilir miyim? Senin gibi bilgisizler zaten insanları yanlış yönlendiriyor. Hangi akla sığabilir 5500 TL lik bir sisteme daha düşük bir ekran kartı seçmek? AMD'nin güç tüketimi ve verimsiz performansını mı harika olarak değerlendiriyorsunuz?
Ya sen ne diyorsun Allah aşkına ?
Bilgisiz derken ? Tanımadığın insanlara sıfat takma kardeşim.
Çoğu şeyden feragat ederek 980Ti sığdırmak gerçek bilgisizliktir bence.
MSI FURY X 350W, GTX 980Ti 250W. Bu mudur aradaki bariz fark ?
Verimsiz performansını(Fury X) hemen burada isptala, aksi takdirde yalan söylemiş olursunuz.
980Ti'li sisteme 8GB RAM koymuşsunuz. Sılıcon Power koymuşsunuz. 600W (12V'den 540 veren PSU'lu) kasa koymuşsunuz. WD Blue koymuşsunuz.(Hadi bu kabul edilebilir.)
FURY X ile 980Ti arasındaki fiyat farkını da mı görmüyorsun sen.
Evet AMD'yi harika olarak değerlendiriyorum. En azından güzel ülkeme en büyük değeri veren firmalardan biri. Bunu işin içinde olan insanlar bilir. Bilmem sen bilir misin ?
Oyuncu için İ7 fazladır. Hemde İ7 K çok çok fazladır. İ5 6600(K'sız) ziyadesiyle yetecektir. İsrafa gerek yok.
GPU'ya önem verilir ancak bu diğer bileşenlerden aşırı derecede kısma durumuna gitmemeli.
Monitör alacak mısınız ?
Webdenal'ı sevmem, baz almam. Sıkıntılar yaşadık o sitede.
Arkadaşım sen nerden alacaksın bileşenleri ? Adam belki vatandan alacak, webdenal fiyatları veriyorsunuz. O kadar çok fark eder ki bu...
Ayrıca 980Ti alınacaksa EVGA alınmalıdır....

Son düzenleme:
Verimsiz performansını(Fury X) hemen burada isptala, aksi takdirde yalan söylemiş olursunuz.
980Ti'li sisteme 8GB RAM koymuşsunuz. Sılıcon Power koymuşsunuz. 600W (12V'den 540 veren PSU'lu) kasa koymuşsunuz. WD Blue koymuşsunuz.(Hadi bu kabul edilebilir.)
Evet AMD'yi harika olarak değerlendiriyorum. En azından güzel ülkeme en büyük değeri veren firmalardan biri. Bunu işin içinde olan insanlar bilir. Bilmem sen bilir misin ?
Oyuncu için İ7 fazladır. Hemde İ7 K çok çok fazladır. İ5 6600(K'sız) ziyadesiyle yetecektir. İsrafa gerek yok.
GPU'ya önem verilir ancak bu diğer bileşenlerden aşırı derecede kısma durumuna gitmemeli.
Monitör alacak mısınız ?
Arkadaşım sen nerden alacaksın bileşenleri ? Adam belki vatandan alacak, webdenal fiyatları veriyorsunuz. O kadar çok fark eder ki bu...
Kardeşim burda sana webdenal fiyatlarını vermiyorum. Bu arada 5500 TL ye sana GTX 980Tİ barındıran bir sistem toplar önüne koyarım bunu bil. Sen şimdi FURY X'in GTX 980Ti den daha performanslı olduğunu mu savunuyorsun? :D Güldürme be kardeşim. Ya kardeşim FURY X daha performanslı ise neden forumdaki arkadaşlarım 5000 TL lik sisteme neden FURY X değil de GTX 980Ti koymayı tercih ediyorlar? Neden?çünkü güç tüketimi, performansı, güncel driverleri açısından NVİDİA tercih ediliyor.

Monitör alacak mısınız ?
Ayrıca 980Ti alınacaksa EVGA alınmalıdır....
Vatan'dan toplayacağım. İşlemciyi yüksek tutmamın sebebi çizimde yapacak olmamdır. Monitör almayacağım.

Kardeşim burda sana webdenal fiyatlarını vermiyorum. Bu arada 5500 TL ye sana GTX 980Tİ barındıran bir sistem toplar önüne koyarım bunu bil. Sen şimdi FURY X'in GTX 980Ti den daha performanslı olduğunu mu savunuyorsun? :D Güldürme be kardeşim. Ya kardeşim FURY X daha performanslı ise neden forumdaki arkadaşlarım 5000 TL lik sisteme neden FURY X değil de GTX 980Ti koymayı tercih ediyorlar? Neden?çünkü güç tüketimi, performansı, güncel driverleri açısından NVİDİA tercih ediliyor.
Benim sistemim hakkında düşüncelerin nelerdir ? Ekran kartını GTX980 Ti olarak düşünerek tabi ki. Eğer sen GTX980 Ti içeren bir sistem kursa idin nasıl bir sistem kurar idin. Cevabını bekliyorum ve önereceğin sistemi de. :)

Tekrar oku, iyice anla.
980Ti daha performanslıdır ancak aradaki fiyat farkıda malumunuzdur. Değer mi değmez mi ona bütçe sahibi arkadaş karar verecek.
Diğer dediklerimin hiçbirine cevap veremedin. Anca laf kalabalığı. Somut bir yazın yok.
Hadi bir toplasana vatan'dan ne toplıcan çok merak ediyorum ?
Monitör olmaması etki eder elbette. Ben monitör lazım sanıyordum.
Vatan'dan hem aynı anda toplu ürünler aldık. Hiçbir sıkıntı yok. Sebil'de aynı şekilde. Nova'da. Sinerji'de.

Tekrar oku, iyice anla.
980Ti daha performanslıdır ancak aradaki fiyat farkıda malumunuzdur. Değer mi değmez mi ona bütçe sahibi arkadaş karar verecek.
Diğer dediklerimin hiçbirine cevap veremedin. Anca laf kalabalığı. Somut bir yazın yok.
Hadi bir toplasana vatan'dan ne toplıcan çok merak ediyorum ?
Monitör olmaması etki eder elbette. Ben monitör lazım sanıyordum.
Vatan'dan hem aynı anda toplu ürünler aldık. Hiçbir sıkıntı yok. Sebil'de aynı şekilde. Nova'da. Sinerji'de.
Sizde bir yandan haklısınız. Çünkü gerçekten yüksek bir fiyat ancak monitör almayacağım için böyle bir tercih yaptım. Eğer monitör alacak olsaydım daha çok düşünüp tercihimi Fury X'den yana yapabilirdim. Aranızda da lütfen tartışmaya girmeyin. Herkes herkesin görüşüne saygı duysun lütfen. Birbirinize bilgisiz gibi laflar etmeyin rica ediyorum.

Vatan gibi işine önem vermeyen bir siteden almanı önermem. Sosyal de çok şikayet var.
Şu ana kadar ki alışverişimi hep vatandan yaptım. Ve bana hiç sıkıntı çıkarmadı. Sıkıntı çıkarana kadar vatan devam. Bu arada sistem önerini bekliyorum. :)

Sizde bir yandan haklısınız. Çünkü gerçekten yüksek bir fiyat ancak monitör almayacağım için böyle bir tercih yaptım. Eğer monitör alacak olsaydım daha çok düşünüp tercihimi Fury X'den yana yapabilirdim. Aranızda da lütfen tartışmaya girmeyin. Herkes herkesin görüşüne saygı duysun lütfen. Birbirinize bilgisiz gibi laflar etmeyin rica ediyorum.

Şu ana kadar ki alışverişimi hep vatandan yaptım. Ve bana hiç sıkıntı çıkarmadı. Sıkıntı çıkarana kadar vatan devam. Bu arada sistem önerini bekliyorum. :)

Monitör'ü çıkarıp GTX 980Ti yapabilirsiniz.
İyi Geceler.

Zotac markasını da değiştirin. MSI,ASUS gibi markalar tercih edin.

Dosya Ekleri

• 5594.jpg
    5594.jpg
    83,5 KB · Görüntüleme: 577
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı