R25i-30 modelini tavsiye edebilirim.Hem bütçemi aşıyor hem de renk kalitesi klasik bir IPS monitör gibi. Bu monitör iyi hoş ama hem pahalı hem işime yaramaz bundan daha ucuza buna yakın kalitede olanlar da gördüm.
Hocam bir ürüne nasıl "en iyi" diyebilecek kadar kesin bir yargı koyabiliyorsunuz? Üstelik bu ürün en iyi falan da değil. Kontrast değeri kötü, renk sıcaklığı oldukça mavimsi tonlarda, maksimum parlaklığı muadillerine göre düşük. Fabrika çıkışlı kalibrasyonu da öyle müthiş uçmuyor, sıradan.En iyisi bu. GSYNC uyumluluğu da var.
LG UltraGear 27GN60R-B NVIDIA G-SYNC Uyumluluğuna Sahip 27 İnç UltraGear Full HD IPS 1 ms (GtG) Oyun Monitörü : Amazon.com.tr: Bilgisayar
LG UltraGear 27GN60R-B NVIDIA G-SYNC Uyumluluğuna Sahip 27 İnç UltraGear Full HD IPS 1 ms (GtG) Oyun Monitörü : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
İncelemek için;
NVIDIA® G-SYNC® Uyumluluğuna Sahip 27" UltraGear™ Full HD IPS 1 ms (GtG) Oyun Monitörü - 27GN60R-B | LG TR
Keşfedin: LG 27GN60R-B. LG ile ilgili resimler, yorumlar ve teknik özellikler için tıklayın NVIDIA® G-SYNC® Uyumluluğuna Sahip 27" UltraGear™ Full HD IPS 1 ms (GtG) Oyun Monitörü.www.lg.com
Hocam bir ürüne nasıl "en iyi" diyebilecek kadar kesin bir yargı koyabiliyorsunuz? Üstelik bu ürün en iyi falan da değil. Kontrast değeri kötü, renk sıcaklığı oldukça mavimsi tonlarda, maksimum parlaklığı muadillerine göre düşük. Fabrika çıkışlı kalibrasyonu da öyle müthiş uçmuyor, sıradan.
Ürün önerebilirsiniz burada bir sakınca yok ama "en iyisi bu" diyorsanız altını doldurmalısınız.
Fiyatına göre dedim ayrıca belirttiğiniz kontrast, renk sıcaklığı ve parlaklık kötü değil. Almak isteyen arkadaş inceleme videolarını izleyebilir. Onaylı GSYNC olması bu konuda paylaşılan monitörlere göre +1 değer katıyor.Hocam bir ürüne nasıl "en iyi" diyebilecek kadar kesin bir yargı koyabiliyorsunuz? Üstelik bu ürün en iyi falan da değil. Kontrast değeri kötü, renk sıcaklığı oldukça mavimsi tonlarda, maksimum parlaklığı muadillerine göre düşük. Fabrika çıkışlı kalibrasyonu da öyle müthiş uçmuyor, sıradan.
Ürün önerebilirsiniz burada bir sakınca yok ama "en iyisi bu" diyorsanız altını doldurmalısınız.
Hocam pek sanmıyorum. Çünkü R25i-30, Omen 25i ve 24G2SP gibi modeller, önerilerde başı çeken en üst seviye sayılabilecek modellerden üç tanesi. Başka keşfedilmemiş modeller illaki vardır ancak incelemesi olmayan ürünleri pek önermiyorum şahsen. 24G2SP de güzel monitör ancak indirimi bitti, şu an pahalı satılıyor ve bütçe arttırmaya değecek bir olayı da pek yok.İkisini de inceledim ve renk kalitesi olarak sizin söyledikleriniz gerçekten çok iyi. Fiyat olarak diğeri ne kadar 4000 TL bandında olsa da aradaki 500 TL'lik fiyata değecek kadar kalite olduğunu varsayıyorum çünkü özellikler bunu gösteriyor. Lenovo'nun bu modeli çok iyi gibi fiyatı da oldukça iyi. Bütçeyi biraz zorlayıp daha iyisini bulabilir miyim sizce? Çok teşekkür ederim bu arada.
Kaynak?Fiyatına göre dedim ayrıca belirttiğiniz kontrast, renk sıcaklığı ve parlaklık kötü değil.
Attığınız monitörde G-SYNC çipi yok, dolayısıyla Native G-SYNC diye bir şey yok. G-SYNC Compatible başlığı altında yer alan bir model olur ve benim söylediğim iki üründe de G-SYNC Compatible var zaten.Almak isteyen arkadaş inceleme videolarını izleyebilir. Onaylı GSYNC olması bu konuda paylaşılan monitörlere göre +1 değer katıyor.
Hocam pek sanmıyorum. Çünkü R25i-30, Omen 25i ve 24G2SP gibi modeller, önerilerde başı çeken en üst seviye sayılabilecek modellerden üç tanesi. Başka keşfedilmemiş modeller illaki vardır ancak incelemesi olmayan ürünleri pek önermiyorum şahsen. 24G2SP de güzel monitör ancak indirimi bitti, şu an pahalı satılıyor ve bütçe arttırmaya değecek bir olayı da pek yok.
Kaynak?
Attığınız monitörde G-SYNC çipi yok, dolayısıyla Native G-SYNC diye bir şey yok. G-SYNC Compatible başlığı altında yer alan bir model olur ve benim söylediğim iki üründe de G-SYNC Compatible var zaten.