5500 TL IPS monitör önerisi

Bütçe
5500
Hocam Acer'ın modelleri çorba. Zamanında işin içine gireyim dedim, çıkamadım. Adamlar 1 tane sayı/harf değiştirip sürekli yeni monitör sunuyorlar piyasaya.

Anladım. O zaman Lenovo'nun modeli benim için en iyi tercih gibi. Acer'in bu modeli de güzele benziyordu ama.

Donanımsal olarak yok zaten. NVIDIA'nın GSYNC uyumluluk listesinde bu monitör mevcut. Flicker sorunu da yaşamazsın. Sizin paylaştığınızda sadece HP'nin tam uyumu var.

Hocam nerede Lenovo? Ben zaten uyumlu olduğu için LG paylaştım. Sen benim paylaştığım monitörün uyumluluğunu atıyorsun buraya.
Mesajımda Lenovo ile birlikte Omen 25i'yi de önerdim ve o bu listede mevcut. Ayrıca Lenovo R25i-30 henüz çok yeni bir model, buraya henüz eklenmemesi normal. Ağustos 2023 gibi çıktı bu monitör.

Mesajları dikkatli okuyun. Kıyaslama yapma amaçlı hem sizin hem kendimin önerdiği modeli koydum mesaja.

Bence siz dikkatli okuyun. Sizin paylaştığınızda sadece HP'nin uyumu var diye belirtmişim. LG'yi de siz paylaşmadığınıza göre bana LG'nin fotoğrafını atmanıza gerek yok.

Bence siz dikkatli okuyun. Sizin paylaştığınızda sadece HP'nin uyumu var diye belirtmişim. LG'yi de siz paylaşmadığınıza göre bana LG'nin fotoğrafını atmanıza gerek yok.
Neyse, R25i-30'da da G-SYNC açılabiliyor, uyumlu. O listede yazmamasının sebebi R25i-30'un henüz 3 aylık bir model olması. Yakında eklenir.
Ayrıca hala bu soruma cevap bekliyorum. Bu kadar konu değiştirme çabası yeterli.

Hocam çok yakın fiyata olsalar R25i-30 mu tercih edilmelidir yoksa 24G2SP mi tercih edilmelidir ?

Hocam çok yakın fiyata olsalar R25i-30 mu tercih edilmelidir yoksa 24G2SP mi tercih edilmelidir?
"Dinamik Kontrast" özelliği dizi/film alanında hoş bir kullanım senaryosuna sahip, bu yüzden kendime alacak olsam R25i-30 alırdım muhtemelen. Ama her ikisi de çok kaliteli monitör. 24G2SP'nin en büyük artısı doğal kontrastının 1500:1 olması. R25i-30 ise 1100:1 kontrasta sahip. Tabii üniteden üniteye bu değer 100 aşağı 100 yukarı oynayabilir ama aralarında belirgin bir kontrast farklılığı mevcut ve bu da "Dinamik Kontrast" özelliğini kullanmadığın senaryolarda 24G2SP hanesine bir sayı yazar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…