5500 TL kamera önerisi

YiğithanEkici

Hectopat
Daha fazla  
Hepinize merhaba arkadaşlar benim 2018'den beridir ara sıra videolar yüklediğim bir YouTube kanalım var şimdi bunun üstüne daha çok düşmek istiyorum daha profesyonel iş yapmak içinde bir kamera almak istiyorum. Bütçem kısıtlı 5500TL'ye kadar sınırım var. Aranızda fotoğraf ve video işlerinden anlayan biri ya da birileri varsa bana hangi kamerayı almam gerektiği konusunda yardımcı olabilirse çok ama çok memnun kalırım. Marka takıntım yok sadece video görüntü kalitesi güzel olsun bana yeter. Şimdiden bana yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim, seviliyorsunuz <3

Son düzenleyen: Moderatör:
İkinci el olarak Canon 200D alabilirsiniz bu fiyata.
Aynasız modelleri önermek istedim ama onlara sonrasında objektif almak istediğinizde fiyat konusunda biraz sizi üzebilir, diye düşündüm.
Aynasız olarak da yine ikinci el Fujifilm X-T200'e bakabilirsiniz. Video performansı konusunda 200D'den çok daha iyidir ve hemen hemen aynı fiyat aralığında.
Önerdiğim bu iki makine de vlog çekecekler için üretilmiş, yani onlara hitaben çıkarılmış iki makine. Video performansları ön planda. Ayrıca fotoğraf çekmek için de kullanacak olursanız yine mis gibi modeller.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı