Merhaba kodlama yapmak ve arada Roblox veya hikayeli oyun oynamak için bir klavye almak istiyorum. Şu an Ornata V3 kullanıyorum. Cok ucmadiktan sonra bütçem var.
Merhaba kodlama yapmak ve arada Roblox veya hikayeli oyun oynamak için bir klavye almak istiyorum. Şu an Ornata V3 kullanıyorum. Cok ucmadiktan sonra bütçem var.
Ya 75 ya da 81 olabilir W75'te hissiyatı yok diyorlar.
![]()
Alüminyum Mekanik Klavye | Premium Klavye
Furycube, alüminyum mekanik klavye arayanlar için ideal bir seçenek. VIA destekli yapısı, 8000mAh pil, Kailh switch ve Mac/Windows uyumluluğu sunar.mecmonkey.com
Bu vardı aklımda ama bu da Türkçe degil.
Buda ne bileyim uzaylı tasarımı gibi sadelikten cok uzak3 klavyede.
Bu yeni atıkklarım aassından logiteech 11kdan dusmus onu öneririm.
Sade siyah bir tasarım istiyorum.
Bu da ne bileyim uzaylı tasarımı gibi sadelikten cok uzak.
Bilmiyorum ya furycube f75e ne diyorsunuzİndirimi cok iyi.
Bilmiyorum ya furycube F75e ne diyorsunuz.
O cok hoşuma gitti rengi biraz garip ama Türkçe klavye degil cok sorun olur muO da güzel.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.