5500 TL monitör dahil bilgisayar toplama

Yine bir cevap bulamayınca demagojiye yöneldiniz, ben zaten önerdiginiz sistemde yalnızca bir bileşenin doğruluğu(!) konusunda yorum yaptım. Ayrıca sorunlara çözüm üretme şeklinize hayran kaldım, nolucak ki 1ms segmentinde satılan ürünü alıp 3~5ms kullanalım.

Ne demek istediğimi anlamaya çalışırsanız bu işler daha da kolaylaşacak.
Bu bütçede 2ms 75Hz monitör yok. 1ms olmasa bile hala en iyisi bu.

Ne demek istediğimi anlamaya çalışırsanız bu işler daha da kolaylaşacak.
Bu bütçede 2ms 75Hz monitör yok. 1ms olmasa bile hala en iyisi bu.
Anlaşılmayı istemekten önce anlamayı istemenız lazım, ben size bu fiyatta daha iyi ürün var şeklinde yorum yapmadım farkındaysanız. Ürün kendini tanımladığı segmentte değil, 1ms adı altında satılmasına rağmen 1ms modunda stabil değil. Ayrıca ürünün kalitesini belirleyen etmenler sadece Hz ve ms degeri değildir. Panel kalitesi, renkleri, parlaklik ve contrast değerleri, üretim teknolojileri ve destek verdiği teknolojiler. En basitinden bahsi geçen ürün 600:1 statik contrast orani gibi komik bir değere sahip. Monitöre ayrılan bütçe arttırılmalı ya da indirimler kovalanıp daha iyi bir ürünü tercih arkadaş. Siz ile ileride hiçbir konuda etkileşim kurmayacağım, çünkü en başta tavrınız yanlış(Bknz:biraderrr). Sonrasında belli ki düzayak bilgilere sahipsiniz, 2 konuda da size karşıt fikirlerimi belirttim. Ne zaman konu teknik detaylara ve fikri doğrulayan sivil noktalara gelse alakasız cevaplar ile demagoji yolunu seçtiniz. Buna sarkastik bir benzetme yaparsam, sizin bilgilerini için söyleyebileceğim tek şey; bon pour l'orient.

Öncelikle femomadness adlı arkadaşa teşekkür ederim beni bu konuda bilgilendirdiği için. Ama bütçem sınırlı ve haklısınız bence de monitöre daha fazla para ayırılmalı. Ama baktığım kadarıyla kaliteli ve 1ms 75Hz olan monitörler 800-900 TL'den başlıyor bu yüzden de arkadaşın önerdiği monitör ve sistem mantıklı geldi. Ama bütçemi zorlayıp daha iyi ve sorunsuz bir monitör almaya çalışacağım.

Öncelikle femomadness adlı arkadaşa teşekkür ederim beni bu konuda bilgilendirdiği için. Ama bütçem sınırlı ve haklısınız bence de monitöre daha fazla para ayırılmalı. Ama baktığım kadarıyla kaliteli ve 1ms 75Hz olan monitörler 800-900 TL'den başlıyor bu yüzden de arkadaşın önerdiği monitör ve sistem mantıklı geldi. Ama bütçemi zorlayıp daha iyi ve sorunsuz bir monitör almaya çalışacağım.
Indirimleri takip edersen uygun bir firsat yakalayacağina eminim, ben de monitör arayışı içindeyken itopyada asus vp248h monitörü 750tl gibi bir fiyata buldum. 2 yıl boyunca satıldığı en ucuz fiyat 799tl imiş. Gidip az olan bütcenizi de işlevsiz bileşenlere vermektense biraz daha uğraşıp düzgün bir bileşen almaya çalışın.

Indirimleri takip edersen uygun bir firsat yakalayacağina eminim, ben de monitör arayışı içindeyken itopyada asus vp248h monitörü 750tl gibi bir fiyata buldum. 2 yıl boyunca satıldığı en ucuz fiyat 799tl imiş. Gidip az olan bütcenizi de işlevsiz bileşenlere vermektense biraz daha uğraşıp düzgün bir bileşen almaya çalışın.
Tamam çok teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı