turkkomandosu
Decipat
Düz 1650 kullanmayı ne zaman bırakacaksınız ?AMD ben de toplamak isterdim fakat dediğim gibi ekran kartı stokları yok ve olanlar da normal fiyatlarının en az 2 katına satılıyor. Galax markasının iyi olması ucuz satılan ekran kartlarında düşük kalite malzeme kullandığı gerçeğini değiştirmiyor demek istediğim şeyi düzgün anlasalar cevabı da ona göre verirlerdi.
Şuan kendi başına sistem toplanmıyor adam akıllı stok yok yani mecburi olarak hazır almak gerekiyor ayrıca konu sahibi de monitör ve "hazır" sistem istiyor.
LZ7DY6GR kodlu Özel Toplama Bilgisayar
Buna da göz atabilirsin.
@kerem73
Daha uygun fiyata daha iyi kart var ise söyle bilelim.Düz 1650 kullanmayı ne zaman bırakacaksınız ?
5000TL tutmuş sistem.Daha uygun fiyata daha iyi kart var ise söyle bilelim.
RX5500 diyeceksen eğer 2000tl bandında bir kart.Düz 1650 kullanmayı ne zaman bırakacaksınız ?
Stok olsaydı kullanılırdı biraz araştırırsan görürsün.5000TL tutmuş sistem.
5K lık sistemde 1660Super bile kullanılır.
Güzel sistem ben de öneririm.Attığım özelleştirmeler ile alınabilir.Sinerji Sargas Ryzen 5 5600 16GB 500GB NVMe M.2 SSD RX6700 XT [Oyun Bilgisayarı]
Sinerji Sargas Ryzen 5 5600 16GB 500GB NVMe M.2 SSD RX6700 XT [Oyun Bilgisayarı] fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
AMD ben de toplamak isterdim fakat dediğim gibi ekran kartı stokları yok ve olanlar da normal fiyatlarının en az 2 katına satılıyor. Galax markasının iyi olması ucuz satılan ekran kartlarında düşük kalite malzeme kullandığı gerçeğini değiştirmiyor demek istediğim şeyi düzgün anlasalar cevabı da ona göre verirlerdi.
Şu an kendi başına sistem toplanmıyor adam akıllı stok yok yani mecburi olarak hazır almak gerekiyor ayrıca konu sahibi de monitör ve "hazır" sistem istiyor.
LZ7DY6GR kodlu Özel Toplama Bilgisayar
Buna da göz atabilirsin.
@kerem73
RX5500 diyeceksen eğer 2000tl bandında bir kart.
Ayrıca konu sahibinin verdiği bütçeyi ve istediği özellikleri karşılayabilecek bir kart.
Stok olsaydı kullanılırdı biraz araştırırsan görürsün.
Güzel sistem ben de öneririm.
Konu sahibi hazır sistem istiyor kendisi toplamak istemiyor.Parçaların fiyatına internetten bakarak toplasın. Yani zor bir şey değil. Ben mesela 5.500 TL'ye güzel PC toplayabiliorum. Arkadaş sadece internetten parçaların fiyatlarını kenara yazıcak sonra toplayacak.
Eki Görüntüle 841325Sinerji Sargas Ryzen 5 5600 16GB 500GB NVMe M.2 SSD RX6700 XT [Oyun Bilgisayarı]
Sinerji Sargas Ryzen 5 5600 16GB 500GB NVMe M.2 SSD RX6700 XT [Oyun Bilgisayarı] fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Attığım özelleştirmeler ile alınabilir.
PowerColor 5500 XT 8 GB.Pollux 3T-10 - Game Garaj
Intel işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Pollux 3T-10 masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
RAM 2 adet
Acer QG241Y 24" 1 ms Full HD FreeSync Monitör Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Acer QG241Y 24" 1 ms Full HD FreeSync Monitör fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Acer QG241Y 24" 1 ms Full HD FreeSync Monitör özelliklerini incele, 2.679,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
PowerColor 5500XT Dual 8 GB, 8x2 RAM yapın SSD'yi de çıkarıp şunu alın.Pollux 3T-10 - Game Garaj
Intel işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Pollux 3T-10 masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
4700 TL.Apacer PANTHER AS340/240GB SATA 3.0 2.5" 240 GB SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Apacer PANTHER AS340/240GB SATA 3.0 2.5" 240 GB SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Apacer PANTHER AS340/240GB SATA 3.0 2.5" 240 GB SSD özelliklerini incele, 567,37 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Konuda 5700 TL yazmış monitör bu da alınabilir.LG 22MN430M-B 21.5" 5ms Full HD Freesync IPS LED Monitör Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
LG 22MN430M-B 21.5" 5ms Full HD Freesync IPS LED Monitör arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Acer EG220QP 21.5" 1ms Full HD FreeSync LED Monitör Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Acer EG220QP 21.5" 1ms Full HD FreeSync LED Monitör arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com