5500 TL monitör dahil hazır sistem önerisi

Düz 1650 kullanmayı ne zaman bırakacaksınız ?

Düz 1650 kullanmayı ne zaman bırakacaksınız ?
RX5500 diyeceksen eğer 2000tl bandında bir kart.
Ayrıca konu sahibinin verdiği bütçeyi ve istediği özellikleri karşılayabilecek bir kart.
5000TL tutmuş sistem.
5K lık sistemde 1660Super bile kullanılır.
Stok olsaydı kullanılırdı biraz araştırırsan görürsün.
Güzel sistem ben de öneririm.

Parçaların fiyatına internetten bakarak toplasın. Yani zor bir şey değil. Ben mesela 5.500 TL'ye güzel PC toplayabiliorum. Arkadaş sadece internetten parçaların fiyatlarını kenara yazıcak sonra toplayacak.

Ekran kartı Palit 1660Super yapın.

Parçaların fiyatına internetten bakarak toplasın. Yani zor bir şey değil. Ben mesela 5.500 TL'ye güzel PC toplayabiliorum. Arkadaş sadece internetten parçaların fiyatlarını kenara yazıcak sonra toplayacak.
Konu sahibi hazır sistem istiyor kendisi toplamak istemiyor.

Bence böyle bir sistemde i3 olmamalı. Tahminimce özelleştirmelerde i5 veya AMD Ryzen 5 daha yararlı olur diye düşünüyorum.

Sonuç olarak;

Bu ikisi de çok iyi, hatta bu bütçede en iyisi. İtopyadan hiçbir şey almayın. Bunun dışında atılan sistemler pek de iyi değil hele o İtopyadan olan sistem berbat. İkisinden birini tercih edebilirsiniz. Akılda soru işareti kalmasın diye söylüyorum: Galax çok iyi bir markadır, yan sanayi demek Galax'a hakaret olur. Bu bütçede sakın 1650S veya 9. nesil işlemci almayın, hatta hiçbir bütçe de almayın. Bu zamanlarda ve bu bütçe de 5500XT 8GB ve 10100F en iyileridir. GameGaraj SSD'sini almayın, Patriot veya Apacer daha iyi, arkadaşlar belirtmiş zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…