5500 TL monitör dahil hazır sistem önerisi

AMD ben de toplamak isterdim fakat dediğim gibi ekran kartı stokları yok ve olanlar da normal fiyatlarının en az 2 katına satılıyor. Galax markasının iyi olması ucuz satılan ekran kartlarında düşük kalite malzeme kullandığı gerçeğini değiştirmiyor demek istediğim şeyi düzgün anlasalar cevabı da ona göre verirlerdi.

Şuan kendi başına sistem toplanmıyor adam akıllı stok yok yani mecburi olarak hazır almak gerekiyor ayrıca konu sahibi de monitör ve "hazır" sistem istiyor.
LZ7DY6GR kodlu Özel Toplama Bilgisayar

Buna da göz atabilirsin.

@kerem73
Düz 1650 kullanmayı ne zaman bırakacaksınız ?

Düz 1650 kullanmayı ne zaman bırakacaksınız ?
RX5500 diyeceksen eğer 2000tl bandında bir kart.
Ayrıca konu sahibinin verdiği bütçeyi ve istediği özellikleri karşılayabilecek bir kart.
5000TL tutmuş sistem.
5K lık sistemde 1660Super bile kullanılır.
Stok olsaydı kullanılırdı biraz araştırırsan görürsün.
Attığım özelleştirmeler ile alınabilir.
Güzel sistem ben de öneririm.

AMD ben de toplamak isterdim fakat dediğim gibi ekran kartı stokları yok ve olanlar da normal fiyatlarının en az 2 katına satılıyor. Galax markasının iyi olması ucuz satılan ekran kartlarında düşük kalite malzeme kullandığı gerçeğini değiştirmiyor demek istediğim şeyi düzgün anlasalar cevabı da ona göre verirlerdi.

Şu an kendi başına sistem toplanmıyor adam akıllı stok yok yani mecburi olarak hazır almak gerekiyor ayrıca konu sahibi de monitör ve "hazır" sistem istiyor.
LZ7DY6GR kodlu Özel Toplama Bilgisayar

Buna da göz atabilirsin.

@kerem73

Parçaların fiyatına internetten bakarak toplasın. Yani zor bir şey değil. Ben mesela 5.500 TL'ye güzel PC toplayabiliorum. Arkadaş sadece internetten parçaların fiyatlarını kenara yazıcak sonra toplayacak.

RX5500 diyeceksen eğer 2000tl bandında bir kart.
Ayrıca konu sahibinin verdiği bütçeyi ve istediği özellikleri karşılayabilecek bir kart.

Stok olsaydı kullanılırdı biraz araştırırsan görürsün.

Güzel sistem ben de öneririm.
Ekran kartı Palit 1660Super yapın.

Parçaların fiyatına internetten bakarak toplasın. Yani zor bir şey değil. Ben mesela 5.500 TL'ye güzel PC toplayabiliorum. Arkadaş sadece internetten parçaların fiyatlarını kenara yazıcak sonra toplayacak.
Konu sahibi hazır sistem istiyor kendisi toplamak istemiyor.

Eki Görüntüle 841325
Attığım özelleştirmeler ile alınabilir.

Bence böyle bir sistemde i3 olmamalı. Tahminimce özelleştirmelerde i5 veya AMD Ryzen 5 daha yararlı olur diye düşünüyorum.

Sonuç olarak;
PowerColor 5500 XT 8 GB.
RAM 2 adet

PowerColor 5500XT Dual 8 GB, 8x2 RAM yapın SSD'yi de çıkarıp şunu alın.
4700 TL.
Konuda 5700 TL yazmış monitör bu da alınabilir.

Bu ikisi de çok iyi, hatta bu bütçede en iyisi. İtopyadan hiçbir şey almayın. Bunun dışında atılan sistemler pek de iyi değil hele o İtopyadan olan sistem berbat. İkisinden birini tercih edebilirsiniz. Akılda soru işareti kalmasın diye söylüyorum: Galax çok iyi bir markadır, yan sanayi demek Galax'a hakaret olur. Bu bütçede sakın 1650S veya 9. nesil işlemci almayın, hatta hiçbir bütçe de almayın. Bu zamanlarda ve bu bütçe de 5500XT 8GB ve 10100F en iyileridir. GameGaraj SSD'sini almayın, Patriot veya Apacer daha iyi, arkadaşlar belirtmiş zaten.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı