Bellekler LPX, yani low profile. ITX sistem için uyumlu.
380T'nin desteklediği ekran kartı uzunluğunu bilmediğim için ekran kartı olarak tek fanlı Phoenix modelini koymuştum ancak internetten bakınca tam boyut ekran kartı ve PSU sığdığını gördüm. (PSU 180mm, GPU 290mm.)
Anakart abartı pahalı, ITX anakartların bileşenleri çok kaliteli ve güçlü oluyor ancak fiyatı en üst düzey B450 anakart fiyatını geçmiş, giriş seviyesi X570'e kadar gidiyor. En azından bu anakartın Wi-Fi özelliği var.
SSD, SATA yerine NVMe. ITX kurulumlar SATA HDD veya SSD kullanmana izin vermiyor diye biliyorum zaten.
Kasa çok pahalı, eğer kasayı çok önemsemiyorsanız alıp hiç kullanmadığı Sharkoon ITX kasayı 300TL'ye satan bir kişi vardı satılık ilanlarında, bütçeyi 700TL indirmiş olup, monitörsüz bile 6 bini geçen bu sistemi monitörsüz bütçenize sığdırabilirsiniz.
PSU, önceki önerdiğim sistemdeki kasanın içindeki ile aynı model.
Fiyata gelirsek, önceki koyduğum anakart 560TL idi, bu 1128TL. Kasa ile PSU 700TL idi, bu 1500TL civarı. Açıkçası benim beklediğimden az çıktı fiyat, Türkiye'de ITX parçalar abartı fiyata satılıyor çünkü. Ben de ITX kurulumlara merak salmışım ve bilgisayarı hop diye etrafa taşımak çok hoş oluyor. Yani ben sizin yerinizde olsam alırdım sistemi şahsen. İleride işlemciyi 3600 yapıp ekran kartını yükseltebilirsiniz aynı şekilde.
Ayrıca anakartta 2 veya daha fazla NVMe yuvası bulunması lazım, yani Samsung SSD için sıkıntı yok.
Yardım edebilmişimdir umarım.