5500 TL Monitör Dahil PC Toplama

Bütçe
5500
Monitörü sonradan alma gibi bir durumunuz var mı? Varsa kesinlikle bu sistemi öneririm. İşlemci ileriye dönüklük olarak en iyi seçenek. Ayrıca PSU'nun ve işlemcinin elverdiği ekran kartı yükseltme imkanı çok iyi. Samsung SSD geldiğinde daha bir canlanır.
İmkanınız varsa monitörü sonraya erteleyip tüm bütçeyi sisteme yatırmanızı ve benim attığım veya attığıma yakın bir sistem almanızı öneririm. Eğer yoksa yukarıdaki arkadaş ortalama alabileceğiniz parçaları söylemiş zaten.
Hocam selamlar. Tekrar merhaba. Bu topladığın normal sistemi hangi siteden toplamıştın. Maalesef ekonomik nedenlerden ötürü mini sevdamı ertelemek zorunda kalıyorum. Bana kredi kartı taksit ile alabileceğim tek bir site gerekiyor. Şu an da 2x8 Ram ve SSD kargoda. Bana işlemci , anakart, kasa, ekran kartı ve güç kaynağı gerekiyor. Bunlar için bütçem 4500 TL. Zorlarsam 5000 olur.

Hocam selamlar. Tekrar merhaba. Bu topladığın normal sistemi hangi siteden toplamıştın. Maalesef ekonomik nedenlerden ötürü mini sevdamı ertelemek zorunda kalıyorum. Bana kredi kartı taksit ile alabileceğim tek bir site gerekiyor. Şu an da 2x8 Ram ve SSD kargoda. Bana işlemci , anakart, kasa, ekran kartı ve güç kaynağı gerekiyor. Bunlar için bütçem 4500 TL. Zorlarsam 5000 olur.
Selamlar, Sinerji.gen.tr sitesinden toplamıştım. 4500TL bütçeye monitör dahil mi?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı