5500 TL monitör önerisi

yasarx

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, maksimum 5500 TL bütçem var alabileceğim en iyi monitörü önerebilir misiniz?

(Bir buçuk ay önce aynı konuyu açmıştım ama bazı nedenlerden dolayı monitörü alamadım ve stoku bitti şimdi tekrardan açıyorum)

Zamlanmış.

G24F2 kullanıyorum memnunum.

IPS panel, yükseklik ayarı 165 Hz. 1ms ve Dell Türkiye garantisi var düşünürsen öneririm,

GIGABYTE 23.8" G24F-2 165Hz (180Hz OC) 1ms 2xHDMI DP 3xUSB SS IPS FHD FreeSync Premium Gaming Monitör | ITOPYA bu model daha iyi gibi gözüküyor sizce de öyle değil mi?

Bu monitörün ilk serisinde kronik cw sorunu vardı 2.seride düzeltildi diye biliyorum kağıt üstünde değerlere bakcaksak tabii ki daha iyi bir monitör. Dell alırsan eve gelen garanti hizmeti gibi bir ayrıcalığın olur vs.

Garanti benim için çok ön planda değil panel kalitesi olarak aralarında fark var mıdır? Renkleri daha iyi göstermesi vs.

İtopya mağazasına giderek hem ölü piksel vs. testlerini yaptırıp hem de monitörün renklerine bakabilirsiniz. Gidip almanız daha iyi olur.

İtopya mağazasına giderek hem ölü piksel vs. testlerini yaptırıp hem de monitörün renklerine bakabilirsiniz. Gidip almanız daha iyi olur.

Hocam İstanbul'da yaşamıyorum bu yüzden deneme şansım yok. Gigabyte G24F-2 alacağım gibi gözüküyor hem fiyatı çok uygun hem de özelliklerinde pek bir fark yok sizce aldığımda keşke başka monitor alsaydım dedirtir mi?

G24F2 kullanıyorum memnunum.

Üsteki soruyu sizde yanıtlayabilir misiniz?

Hocam İstanbul'da yaşamıyorum bu yüzden deneme şansım yok. Gigabyte G24F-2 alacağım gibi gözüküyor hem fiyatı çok uygun hem de özelliklerinde pek bir fark yok sizce aldığımda keşke başka monitor alsaydım dedirtir mi?
Dedirtmez fakat asansör önemli değilse bu daha iyi olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı