5500 TL monitör önerisi

Bütçe
5500

AranjorEmir

Centipat
Katılım
24 Mart 2023
Mesajlar
90
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Yayıncı
Merhaba dostlar, kardeşime monitör alacağız. 5500TL bütçemiz mevcut. Ne önerirsiniz?
Panel konusunda memnuniyetlerden dolayı ASUS almak istiyorum ama kardeşim 27inç 165Hz istiyor o özelliklere bu bütçeyle ASUS'ta erişemiyorum.
 
Msi G271 öneririm 144hz 8 bit ekran teknolojisi kendim 24 inç olan versiyonunu kullanıyorum renkleri çok güzel ve tatlı aynı zamanda ayakları o kadar yer kaplamıyor ve kısa

Aoc monitör ucuza kacmak isteyenler alabilir bu markadan kaçın coğu paneli kronik sorunlu şansınıza düzgün çıkmışsa büyük şanslısınız aynı zamanda ms değerleri iyi olmasına rağmen ghosting sorunu var.
Onun alternatifi olarak GAMEPOWER in 180 hz güzel bi monitörü var samsung panel olduğu için samsung türkiye garantisi de var.
 
İsteklerinizi karşılıyor. Ayrıca bu bütçede alabileceğiniz ASUS'lardan daha iyi.

Panel olarak sağlam bir panel midir hocam? Ghosting sorunu yaşar mıyız?

MSI G271 öneririm 144Hz 8 bit ekran teknolojisi kendim 24 inç olan versiyonunu kullanıyorum renkleri çok güzel ve tatlı aynı zamanda ayakları o kadar yer kaplamıyor ve kısa.

AOC monitör ucuza kacmak isteyenler alabilir bu markadan kaçın coğu paneli kronik sorunlu şansınıza düzgün çıkmışsa büyük şanslısınız aynı zamanda ms değerleri iyi olmasına rağmen ghosting sorunu var.
Onun alternatifi olarak Gamepower'in 180 Hz güzel bir monitörü var Samsung panel olduğu için Samsung Türkiye garantisi de var.

MSI G271'i inceleyeceğim hocam teşekkür ederim. 8 bit ekran teknolojisi nedir acaba?
 
Panel olarak sağlam bir panel midir hocam? Ghosting sorunu yaşar mıyız?
Ghosting her monitorde olur. Onemli olan ne kadar az oldugudur. Bu monitordeki ghosting miktari, kabul edilebilir duzeyde.

Ayrica MSI G271 su an sifir olarak satilmiyor. Satilanlar da kara borsaya dusmus tek-tuk olanlar ve sacma fiyatlandirmaya sahip.
 

Geri
Yukarı