5500 TL PC önerisi

(AMD fanboyları sebebi ile Öneri silinmiştir.)

Hiçbir şeyin AMD ile alakası yok. Adını ağzına almak istemediğim yayıncı adlı sistemin, Modart sisteme göre ne eksileri var bakalım.

Sistemlerdeki işlemciler birbirine rakip değil. 3500X ile karşılaştırmak akıl işi değil. 10100, R3 3300X ile rakip. İşlemci daha kötü, bunu kenara yazdık.

Ekran kartı, Modart sistemdeki 1660 Super ile karşılaştırıldığında çöp, RX570'den bile açık ara daha güçsüz. Ekran kartı da çok çok daha kötü, bunu da kenara yazalım.

SSD'ye gelirsek, bana göre TR200'ün boyanmış hali. O yüzden aynı kronik sorunlarla karşılaşılabilir. Önerilmeyen bir SSD, kötü bir SSD.

Kasa ve PSU zaten Allah'a emanet, kasa Spec Delta'ya göre kalitesiz ve soğutma olarak daha kötü.
PSU ise zaten bomba, aşırı kalitesiz ve ucuz. Bilgisayarda kullanmak yerine TSK'ye verebilirsin.

RAM 8GB, 16 değil.

Bu iki sistem arasında sadece 500 TL fark var. Böyle bir çöpü insanlara önermeye utanmıyor musun?
Hala AMD fanboyu diyorsun bir de.
 
Doğru :) 3500X sadece 6 çekirdeğin iş yapabileceği programlarda üstün, 3300X daha iyi. Ama i3 10100'den hala bir tık iyi.
Utanmıyorum utanılcak ne var soaris benim yukarda yazdığımı oku birde zaten modart ile arasındaki fiyat farkı 650 TL bu fark ile ekran kartını veya ssd değiştirebilir ram yükselmesi yapabilir R3 3100 8GB ramli önerende oldu o fiyata modifikasyonlar yapabilir anlatabildimmi diğer yorumlarımı okumadan yorum yap istersen.Alacak arkadaş itopyadan almak zorunda değil sistem parçalarını başka yerden daha ucuzada getirebilir.Ayrıca sen bir yayıncıyı sevmiyor olabilirsin ama ben belki adamı tanıyorum tanımadığım insana ön yargı ile bakıp bilgisayarını önermemezlik yapmam.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı