5500 TL rahat koltuk önerisi

Akfortisev

Kilopat
Katılım
18 Şubat 2018
Mesajlar
1.377
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Dostlar maximum 5500TL civarı bütçem var, bel ağrısı yaratmayacak rahat koltuk arıyorum. Dandik düz sandalyelerde oturuyorum yıllardır, ders çalıştığım-oyun oynadığım için gün içerisinde 5-6 saat sandalyedeyim. Aklımda Exvega andromeda ve hawk var, andromeda hakkında daha rahat olduğu şeklinde mesajlar okudum ama sanırsam desteği kötüymüş, hawk için de durum tam tersi. Siz hangisini önerirsiniz?

"Gaming" takıntım yok, IKEA gibi yerlerden de alabilirim rahat ve kaliteli olduktan sonra.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar hocam,

En iyi müşteri desteği exvega ve hawk 'da. Müşteri desteği zio ve xdrive da daha vasat diyebiliriz. Ancak bu 4 markada Türkiyede ileri düzey bu işi yapıyorlar, kalıcı bir sorun yaşatmazlar.

5500 TL için exvega andromeda, hawk fab, xdrive 15'li ve toryum alternatifiniz var gibi. Bu koltukların arasından en iyi olan exvega andromeda, orta-iyi segment bir koltuk. hawk fab ve xdrive 15'li, toryum giriş segment ürünler. Yani exvega andromeda ayarında hawk veya xdrive dan almak için 7-8k bandına çıkmanız gerekir.

Gaming tabiri ne kadar doğru tartışılır ancak gaming koltukların omuz destekleri ve genellikle ergonomik dökme süngerden yapılmaları asıl olay.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı