5500 TL sistem toplama

GardropFuat16

Decapat

Öncelikle bu sistemi almayı düşünüyordum fakat Ryzen 5 3500'in 3100'den daha kötü olduğunu öğrendim. Bu kasaya Cooler Master MB511 eklentisi yapacaktım. Burada eklenti olarak 3100 var. Fiyatı 5400 civarı oluyor. Daha uyguna toplanılabilir mi?

Dostum bütçen 5000 falansa sana çok güzel bir bilgisayar toplayabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kim söyledi size 3500'ün 3100'den daha iyi olduğunu? Ryzen 5 2600'den daha iyi diyorlar 3100'e. Siz onla karıştırmışsınızdır.

DA-SISTEM 3 alınabilir fakat stokta yok. Kasayı da mutlaka değiştirmeniz lazım onu söyleyeyim, bu kasanın hava akışı berbat, her tarafı kapalı.

MB511'in de PSU'su kötü.

Onun dışında alınabilir bir sistem kendisi.

İlla R3 3100 istiyorsanız seçeneklerde var 3100.

Kim söyledi size 3500'ün 3100'den daha iyi olduğunu? Ryzen 5 2600'den daha iyi diyorlar 3100'e. Siz onla karıştırmışsınızdır.

DA-SISTEM 3 alınabilir fakat stokta yok. Kasayı da mutlaka değiştirmeniz lazım onu söyleyeyim, bu kasanın hava akışı berbat, her tarafı kapalı.

MB511'in de PSU'su kötü.

Onun dışında alınabilir bir sistem kendisi.

İlla R3 3100 istiyorsanız seçeneklerde var 3100.

Kafi hocam,
Şu sistemi de inceleyebilirsin, RAM'i 16 ile değiştirip SSD 500 yapabilirsin, bu arada bu iki sistemde bir var bir yok, güncel olarak takip edersen stokları güncelliyorlar.

Kasayı değiştirmene gerek yok gayet tavsiye edilen bir kasa diğer arkadaşa katılmıyorum, tabii kendine göre daha iyi bir seçenekte tercih edebilirsin.

O zaman şöyle alın, hemen hemen aynı fiyata geliyor. Stoklarda da olmayınca pek güzel tarafı kalmadı, DA SISTEM-3'ün.
Kafi hocam,
Şu sistemi de inceleyebilirsin, RAM'i 16 ile değiştirip SSD 500 yapabilirsin, bu arada bu iki sistemde bir var bir yok, güncel olarak takip edersen stokları güncelliyorlar.

Kasayı değiştirmene gerek yok gayet tavsiye edilen bir kasa diğer arkadaşa katılmıyorum, tabii kendine göre daha iyi bir seçenekte tercih edebilirsin.
Hemen hemen aynı sistem.

Sistem önerim:

Neredeyse 5500 TL.
Dedi ve ceza yedi.
Dedi ve ceza yedi.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı