5500 TL sistem toplama

Bütçe
5500TL

akken00

Hectopat
Herkese iyi sosyaller. Bu fiyata arkadaşım şöyle bir sistem toplamış değişmesi gereken veya bu bütçeyle bu daha iyi olur dediğiniz parça varsa görüşlerinizi bekliyorum. Bu arada monitör dahil olacak şekilde.

Intel Core i3 10100F.
MSI B460M-A PRO.
Adata XPG Gammix D30 8 GB RAM.
Sapphire Radeon RX 5500 XT 8 GB.
Patriot burst 240GB.
Darkflash pollux.
Zalman zm550.

Monitör için.
Philips 221V8 21,5" 4ms 75Hz FreeSync HDMI VGA VA Gaming Monitör: Amazon.com.tr

Son düzenleyen: Moderatör:
Kasayı değiştirin.
Kasa kötü değil ki?
Herkese iyi sosyaller. Bu fiyata arkadaşım şöyle bir sistem toplamış değişmesi gereken veya bu bütçeyle bu daha iyi olur dediğiniz parça varsa görüşlerinizi bekliyorum. Bu arada monitör dahil olacak şekilde.

Intel Core i3 10100F.
MSI B460M-A PRO.
Patriot burst 240GB.
Darkflash pollux.
Zalman zm550.

Monitör için.

Sistem güzel ileri zamanlarda bir 8 GB daha RAM eklerseniz muhteşem olur.

Intel Core i3 10100F.
MSI B460M-A PRO.
Patriot burst 240GB.
Darkflash pollux.
Zalman zm550.

Monitör için.
Sistem gayet güzel olmuş hocam kronik sorunlu veya kötü bir parça yok. Kasa olarak Ranker Virgo RGB Tempered Glass USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa bunu öneririm. Eğer bütçe aşabilirse kasa olarak ZALMAN N5 MF 4x120mm RGB FANLI MidT ATX GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da bu iyi olur.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı