5500 TL sistem toplama

Makaleler
16
Yer
Antalya
Bir arkadaş için kasa alacağız ancak hazır sistemlerde bu fiyatta pek içime sinen olmadı ve şöyle tek tek toplayınca da fiyatı gözüme fazla geldi. Daha iyisi bu fiyata olur mu ya da aynı parçalar daha ucuza gelir mi bir sizlere danışayım dedim:

2 Tane https://www.hepsiburada.com/adata-x...=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=epey.c.k.pc

Neden o işlemci ve 4 çekirdekli. 6 çekirdekli modeller yok mu bu bütçede? Yanlışım varsa düzeltin lütfen bileyim.

Neden o işlemci ve 4 çekirdekli. 6 çekirdekli modeller yok mu bu bütçede? Yanlışım varsa düzeltin lütfen bileyim.

Hocam 4 çekirdek ve 8 iş parçacığından oluşuyor. Türkiye gibi bir ülkede işlemci bakımından en iyi fiyat performans ürünü olabilir. Bütçeyi aşarsanız i5 10400F var. 6 çekirdek ve 12 iş parçacığından oluşuyor.

R5 1600 AF ne oldu hocam? Piyasayı bir süredir takip etmiyorum affola. Haziran'da almıştım çok memnunum RX570 ile beraber oynamadığım oyun yok. RAM'im 8 ama drop falan almıyorum. Kalktı mı satıştan acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…