5500 TL sistem toplama

Ya bizdeki durum şu an daha iyi bir kart 2500'e düşerse almak değil, alacağımız kart daha da ucuzlasın da öyle alalım. Hatta dediğim gibi 1650 Super alacak gibiyiz fiyattan dolayı.

Ya işte haklısınız ama dediğim gibi şimdilik çok yüksek grafikli oyunlar oynayacağını sanmıyorum, o da öyle diyor zaten. Şimdilik ilk amacı CS:GO'da yüksek FPS almak, GTA 5'i rahatça oynamak -ki GTA 5'i 1650 Super 4 GB VRAM'i olmasına rağmen hiç drop yemeden oynatıyor. Yani şu anlık pek para harcama taraftarı değiliz. İndirimli bir fiyatta 1660 Super bulursak tamam onu alırız ama yok olmadı 1650 Super'de işimizi fazlasıyla görecek.

İşlemci konusunda zaten kesin kararımız 10100F, anayasanın ilk 3 maddesi gibi bakıyoruz işlemciye şu an. Değiştirilmesi teklif dahi edilemez konumda bizim için :d.

Hocam 2000 TL gibi bir bütçe ile 5500XT 8 GB alınabilir.
Sapphire RX5500 XT Pulse 11295-01-20G 128 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (akakce.com)

Ne demek hocam. Bilmemek ayıp değildir. Hocam Ryzen 5 1600 AF işlemcinin stokları devam ediyor fakat fiyatını hakketmiyor. 1200 TL vermek yerine 720 TL vererek aynı performansı alabiliyorsunuz. O yüzden tercih edilmiyor.

Hocam ben aldığımda 700-800'e almıştım, o zaman şanslı kısımdayım ve çok memnunum performanstan :).

• İşlemci: Intel i3-10400F.
  • Anakart: MSI H410M-A PRO.
  • Ekran kartı: Zotac GTX 1660 Super.
  • RAM: HyperX FURY CL15 3000 MHz 2x8.
  • SSD: Patriot 240 GB Burst.
  • HDD: WD Blue 1TB.
  • Kasa: Zalman N5 MF.
  • PSU: Zalman ZM550.
Bu sistem de düşünülebilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı