5500 TL Sistem Toplama

Alabiliyorsanız Ryzen 1700 alın. Onuda OC yaparsınız sıkıntı olmaz. Birde seçtiğiniz termal macunu kaç yere baktım termal iletkenlik seviyesi yazmıyor. Neden iyi bir firma bunu gizler anlam veremedim.
Ürünler - Nanokatalog Teknoloji Alışveriş Sitesi
Bu şuana kadar gördüklerimin en yükseği. Geçen ben aldım bir tane 5/w iletkenliğe sahip macun, inanın çok fark ediyor 25 derece gibi bir fark. Noctua'nın kaç olduğunu bulamadım varsa bilen yazsın.

Ryzen 7 1700 güzel bir seçim olabilir ama yaklaşık 300 TL fark ettiği için terchime sokmayı düşünmüyorum.
Öyle diyorsunuz ancak 300TL'ye fazladan 4 çekirdek almış gibi düşünün. Ucuz bile. :)

Alabiliyorsanız Ryzen 1700 alın. Onuda OC yaparsınız sıkıntı olmaz. Birde seçtiğiniz termal macunu kaç yere baktım termal iletkenlik seviyesi yazmıyor. Neden iyi bir firma bunu gizler anlam veremedim.
Ürünler - Nanokatalog Teknoloji Alışveriş Sitesi
Bu şuana kadar gördüklerimin en yükseği. Geçen ben aldım bir tane 5/w iletkenliğe sahip macun, inanın çok fark ediyor 25 derece gibi bir fark. Noctua'nın kaç olduğunu bulamadım varsa bilen yazsın.
Ryzen 7 1700 300 TL fark ettiği için düşünmüyorum yukarıda da belirttiğim gibi. Noctua markasını daha önce açılmış konularda çok öneren olduğunu gördüm, o yüzden bu markayı tercih ettim. Ama sizin önerinizi de dikkate alacağım.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı