- Makaleler
- 3
Kasanın güç kaynağı düşük upgrade esnasında sorun yaratabilir kasayı değiştirebilirseniz, bende arkadaşa katılıyorum, anakarT olarak asus b450-mk da bakabilirsiniz, ayrıca sistemin ne kadar güç harcayacağını hesaplayan siteler var oradanda bakın işinizi garantiye alın derimBöyle bir sistem daha iyi olacaktır sizin için. Çok daha kaliteli bir işlemci ve çok daha iyi hava akışı olan bir kasa. Uzun süre açık kalınca hiçbir sıkıntı olmaz.
Eki Görüntüle 539444
Merhabalar, biraz gecikmeli de olsa sonunda geçici bir PC ayarlayarak yanıtlayabiliyorum. Toplayacağım sisteme karar verdim. Sizlerle de paylaşmak ve teşekkür etmek istedim. Aşağıdaki sistemde sadece SSD'yi CORSAIR 480GB Force MP510 NVMe M.2 SSD ile değiştireceğim. Tam olarak bütçemi karşılıyor![]()
@Fk_Jester
Kasanın güç kaynağı düşük değil, upgrade olarak 2060 Super bile yapabilir. Corsair'in PSU verimliliğini bilmiyorsunuz galiba? Bir de kasada upgrade'lik bir parça yok. 3600 çok güçlü bir işlemci ve yıllar yıllarca götürecektir. RX570 ise günümüzdeki tüm oyunları + konu sahibinin istediği oyunları oynatabilmekte. Ayrıca Gigabyte B450 Gaming X, ASUS Prime B450M-K'yı farklıyor. Şaka gibi Gigabyte'nin testlerde Ryzen 7 3700X'te bile muhteşem performans verdiği ATX B450 Gaming X yerine mini ATX kıytırık, VRM soğutması bile olmayan ve 3600'e anca yeten B450M-K'yı öneriyorsunuz. Bir de bu Corsair'in kasası + güç kaynağı RTX 2060 Super'li sistemlerde kullanılıyor, hangi bilgiyle bu sisteme 550W yetmediğini düşünüyorsunuz? Taş çatlasa 300W çekecek bir sistem bu. Bilgisiz bilgisiz konuşmayalım lütfen, başkalarınında aklını kurcalayıp duruyor bir de sizin gibi kişiler. Konu sahibi ne almaya kalksa sistem kusursuz bile olsa aklınızdan uydurup bir kusur söylersiniz. Dediklerime inanmıyor musunuz? Gidin tüm dediklerimi araştırın internette, hepsinin doğru olduğunu görürsünüz.
Sistemi nerden topladınız acaba bende sistem topluyorum ancak bu fiyatlardan hiç bir yerden bulamadım![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.