5500 TL telefon önerisi

Fener Fanatics

Kilopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Ecz.Teknikeri
Merhaba, 2018 yılından beri Huawei Mate 20 Lite kullanıyorum, artık telefonumu değiştirmek istiyorum. Samsung Galaxy S20 FE düşünüyorum ama emin olamadım. Bu fiyat aralığında alınabilecek en F/P telefon hangisi olur? Tavsiyelerinizi bekliyorum, teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, 2018 yılından beri Huawei Mate 20 Lite kullanıyorum, artık telefonumu değiştirmek istiyorum. Samsung Galaxy S20 FE düşünüyorum ama emin olamadım. Bu fiyat aralığında alınabilecek en F/P telefon hangisi olur? Tavsiyelerinizi bekliyorum, teşekkür ederim.

Hocam siz cihazınızı bulmuşsunuz :D :D

Samsung Galaxy S20 FE Snapdragon 865 model bu bütçedeki en iyi cihazdır alabilirsiniz gönül rahatlığı ile.

Ama özellikle belirtiyorum Snapdragon model. Exynos'lu olan Snapdragon'lu modele göre bayağı kötü diyebileceğimiz bir cihaz.
SM-G780G şeklinde aratırsanız çıkar hocam SD model.

S20 FE SD 865 fiyatında rakipsiz, bu fiyata en iyi ürünü bulmuşsunuz. Huawei arayüzünden Xiaomi'nin arayüzüne de geçmeye gerek yok, bu yüzden Xiaomi modelleri de ele. S20 FE ekran, performans ve kamera olarak çok iyi bir cihaz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı