5500 TL telefon tavsiyesi

AlpCbc

Decapat
Katılım
16 Mart 2021
Mesajlar
29
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Abilerim ablalarım kardeşlerim hepinize selamlar. Yaklaşık 5500 civarı bir bütçem var en fazla 6000'e kadar zorlayabilirim. Yeni bir telefon alacağım ama çok kararsız durumdayım. Gerek epey gibi internet sitelerinden gerek YouTube'dan birçok video yazı inceleme okudum izledim ama kafam karışık durumda. POCO X3 Pro önerenler var POCO'nun yazılımı berbat. Samsung'un A veya M serilerine bak diyen var onun dışında Oppo Reno 5 Lite Xiaomi MI10 Lite Realme 7 Infinix Note 10 Pro Redmi Note 10 Pro vivo V21 yani karşıma birçok telefon çıkıyor. Genelde telefonda aşırı derecede oyun oynamam hatta PUBG Call of Duty falan nadiren eğlencesine girerim onun dışında performans gerektirmeyen çıtır çerez oyunlar oynarım. Kamera konusunda aman aman bir performans beklentim yok çok üzmesin biraz tatmin etse yeter alacağım cihazdan asıl beklentim beni 4-5 sene idare etmesi bir yandan da ikinci el IPhone'lara bak diyende çok arkadaşım var ama özellikle bu tür teknolojik ürünlerde ikinci ele hiç güvenmiyorum. Sizler bu fiyatlarda hangi cihazları önerirsiniz?
 
Samsung Galaxy M52 5G öneririm. Poco kullanıcısı olarak uzak durmanı tavsiye ederim, bunlara bulaşmak akıl kârı değil.
 
M52 ve A52 alabilirsin. A52 kamera ve hoparlör olarak, M52 ise donanım ve performans olarak daha iyi.

Teşekkürler. Bende bu iki cihaza daha yakındım. Birbirlerine çok benzeyen cihazlar karşılıklı olarak üstün veya zayıf oldukları noktalar var. İşlemci olarak M52 bir tık daha iyi. Sanırım M52 alacağım.
Samsung Galaxy M52 5G öneririm. POCO kullanıcısı olarak uzak durmanı tavsiye ederim, bunlara bulaşmak akıl kârı değil.

Samsung Galaxy M52 5G öneririm. POCO kullanıcısı olarak uzak durmanı tavsiye ederim, bunlara bulaşmak akıl kârı değil.

Teşekkürler. Bende A52 ve M52 5G arasınsa kaldım. Bir yakınımda X3 Pro var oyunlarda iyi performans veriyor ama yazılımsal çok eksiklikleri var, bir güncelleme getirip düzeltiyorlar sonra başka bir güncellemeyle tekrar içine ediyorlar diyor. Sanırım M52 5G alacağım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı