5500 TL'ye AMD Sistem Toplama

Dostlar sistemi şimdilik şu hale getirdim.

Sistemi şimdilik Sinerji sitesi üzerinden hazırladım daha uygununu bulursam ona değiştirebilirim.
Sistemde gördüğünüz hatalar, değiştirmemin doğru olacağını düündğünüz kararlar veya önerdiğiniz toplatılmış halde gönderen daha uygun siteler var mı?
Edit: Çok özür dilerim ekran kartı olarak MSI GeForce GTX1050 Ti 4G 4GB olan modelini seçmemişim. Onunla beraber sistem 5500 TL'ye tamamlanıyor.

Hayırlısı olsun eğer aynı veyahut yakın fiyatta ise Rx 560 4GB al.
Edit: Yazdığını görmemişim

AMD ekran kartları mı daha performanslı yoksa NVIDIA ekran kartları mı? Aklıma takılan sorulardan en büyüğü buydu.
Marka olarak değil de model olarak karşılaştırmak daha mantıklı dostum
Eğer 1050 ile Rx 560 arasında kaldıysan 560 al ama 1050Ti ile 560 arasında kaldıysan 1050Ti al.

Dış macunu kısmına iyi güldüm, hocam
Ama doğru söylüyorsunuz tatil için Mersin'e taşıdım sistemi Ankara'dan. Stok fanla sadece boştaki sıcaklıklarda ~10C, oyunlarda ~5C oynama gördüm. Bir de fan biraz daha hızlı çalışıyordu normal olarak. Oyunlarda 60-65C, Handbrake'de 75-80C, boşta ortalama 50C gördüm.​
Kullanımlar arasındaki fark kanımca SMT'den dolayı.​
OC'de sistem otomatik yapıyor XFR ve PB ile sıcaklıkları, sistemdeki yükü ve güç kaynağından aldığı enerjiyi hesaba katarak.​
GTX 1060 ve R5 2600(X) güzel bir ikili diyebilirim. Hayırlı olsun şimdiden

Sanırım bu konular hakkındaki acemi bilgilerimden dolayı dediğin şeylerin çoğunu anlamadım. GTX 1060 alacak kadar bütçem olsaydı çok hoş olurdu tabi ama 1050 Ti ile yetinmem gerekecek.

Nanokatolog'ta "5-7 iş günü içinde tedarik edilir." ibaresi bulunan ürünlerde sıkıntı oluyor. Stok durumunda buna dikkat ederseniz iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…