5500 TL'ye AMD Sistem Toplama

Dostlar sistemin son halini şu şekilde sunayım:
Sistem 1.png

Tüm parçaları hazır. Gelecekte ikinci bir RAM ve bir SSD takacağımı da düşünürsek beni uzun süre idare edeceğini düşündüğüm bir bilgisayar haline geldi. Tek bir sorun kaldı: Bu bilgisayarı nereden alacağım? Bir siteden toplanmış bir halde alabilirim, ama hangi site? Parçaları tek tek alıp yakınımdaki bir bilgisayarcıya götürüp birleştirebilirim, ama bu parçaları nereden alacağım? Bunu farklı bir konu üzerinden soracağım. İlgilenen herkese teşekkürler.

Sanırım bu konular hakkındaki acemi bilgilerimden dolayı dediğin şeylerin çoğunu anlamadım. GTX 1060 alacak kadar bütçem olsaydı çok hoş olurdu tabi ama 1050 Ti ile yetinmem gerekecek.
Doğrusu bütçeniz 1060'a yetiyordu bu Haziran'ın başında aynı bütçe ile topladığım için bu kadarını söyleyebilirim. 1050 Ti'a gelecek olursak. Kötü bir kart değil. Hatta gayette güzel bir kart diyebilirim. Tabi arkadaşım @LelonDelonMelon 'un 400TL'ye aldığı kart şimdi 1500TL olduğundan o eski güzelliği pek kalmadı. Yinede rahatlıkla Medium-High rahat oynarsınız kanımca. Hayırlı olsun tekrardan :)
Doğrular bunlar :D. Dikkat edersen İ9 7900X gibi işlemcileri bazı sıvı soğutmalar bile kurtaramıyor, herkes delid şart diyor. Ryzen'le alakalı hiç böyle bir sorun duydun mu?

Ryzen'de bir şey duymadım ama Intel'in IHS ile çip arasında solder kullanmayı bıraktığı için aldığı bir çok eleştiriyi duydum. Doğursu kullandığınız tabir yerli olduğundan güldüm :)

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı