5500 TL'ye CS:GO için sistem önerisi

Sorunlu derken nedir problem açıklayabilirmisiniz ?
AMD ekran kartı alacaksanız, MSİ ve ASUS'dan uzak durmalısınız. Kronik sorunları var Örneğin ekran kartınız 80-90 Derecelere çıkıyor. AMD ekran kartı alacaksanız, En iyisi Nitro+ Serisidir.

Kesinlikle öyle cs go da çoğu profesyonel oyuncu düşük ayarlar da oynuyor
İ5-9600KF Almayı düşünüyorum dostum

Kesinlikle öyle cs go da çoğu profesyonel oyuncu düşük ayarlar da oynuyor

İ5-9600KF Almayı düşünüyorum dostum
CS odaklı topluyorsan en iyisini yaparsın. Ben hala 6700K 4.8GHz OC ile kullanıyorum 1024 low ayarlarda 350-600 alıyorum. 144HZ monitorun var mı bilmiyorum ama yoksa kesinlikle almalısın.

CS odaklı topluyorsan en iyisini yaparsın. Ben hala 6700K 4.8GHz OC ile kullanıyorum 1024 low ayarlarda 350-600 alıyorum. 144HZ monitorun var mı bilmiyorum ama yoksa kesinlikle almalısın.
Sadece csgo oynayacağım. 144hz monitör yok ama sistemi topladıktan sonra alacağım tabi ki. Son topladığım sistem'i ekte paylaşıyorum. Düşüncelerinizi bekliyorum değerli arkadaşlar.

CSGO için o kadar yüksek GPU almana gerek yok. RX570-580-590 yeterli. O fiyat farkına da 144HZ monitor alırsın.

3. Nesil Ryzen işlemciler özellikle CS:GO da daha iyi FPS vermesi için daha fazla L3 önbellek ile geldi. Yukarıda bu işlemcileri çok batırmışsınız ama durum öyle değil. Bu testi iszemenizi tavsiye ederim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…