5500 TL'ye GTX 980 tabanlı sistem

ninja

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Forumdaki aratırmalarım, incemelerim sonucu aşağıdaki sistemi topladım. ASUS G30AB ve G30AK'den hiçbir eksiğinin olmamasını istiyorum wirelessine kadar. Toplam 5206 TL çıktı. Kasa ve sıvı soğutucu ekleyeceğim. Stoklarda kalmamış onların gelmesini bekliyorum. Hemen hemen 5500 TL'ye varır fakat kafama takılan bazı sorular var yardımcı olursanız sevinirim.

1. Bu sistem verdiğim paraya değer mi ?
  2. Sinerj.gen.tr de sepete eklerkenki fiyatla sepetteki fiyat farklı gözüküyor sebeni nedir ?
  3. Eğer siparişi verirsem bana herşeyini ayarlayıp toplanmış halini gönderecekler öyle değil mi ?
  4. Sinerji.gen.tr deki tek bulabildiğim wireless kartı aşağıdaki kart bu sistem için yeterli olur mu ?
  5. Bu sistemde overclock u rahatlıkla yapabilirmiyim, tek tuş o.c gibi bi imkanım var mı ?
  6. Sistem tamamen uyumlu mu ? İstediğim performansı verir mi ?

En önemlisi de bu sistemin eksileri / artıları nelerdir ? Eleştirebileceğiniz bi nokta var mı ? Teşekkürler cevaplarınızı bekliyorum.

Ara Toplam4.412,14 TL
Toplam KDV794,19 TL
Sepet Toplam Fiyatı5.206,33 TL
[TBODY] [/TBODY]

Son düzenleyen: Moderatör:
  1. Değer. Sistemde Galaxy ekran kartı dışında bir sorun göremiyorum. 5000 TL verip ekran kartını neden ucuz alırsın ki ? Oyun sisteminde en önemli bieleşni kalitesiz seçmenin mantığını anlamıyorum.
  2. Ödeme yöntemi seçimi ya da KDV olabilir. Kendilerine sormanda fayda var.
  3. Bunu kendilerine sorman gerek. Her yer kendisi monte etmiyor.
  4. Yeterli ama AC de alabilirsin.
  5. Yapabilirsin. Tek tuşla OC de var.
  6. Uyumlu ama soğutucu yok. OC yapacaksan soğutuc al. Ayrıca ekran kartını da daha iyi bir şey al. Mesela: www.eksenbilgisayar.com: MSI GTX980 Gaming Geforce GTX 980 4GB GDDR5 256 Bit Ekran Kartı - Ürün Kategorileri

Merhabalar @Recep Baltaş, öncelikle cevaplarınız için teşekkür ederim. Aslında ben daha düşük ekran kartları düşünüyordum ama en önemli tercihin ekran kartı olduğunu bildiğim için modelini yükseltmiştim ama markanın bu kadar farkedeceğini düşünmemiştim. Galaxy markanın henüz tanınmadığı ama iyi bi marka olduğunu sosyalde önerdiklerini görmüştüm o yüzden böyle bi tercih yaptım, iyi olduğunu düşünmüştüm ama sizin önerdiğiniz ekran kartını alacağım, 2. 3. sorularımın cevabını aldım 2.kdvden kaynaklanıyormuş 3.Monte ve test diye bi ürün eklemişler. Onu sepete ekleyince montaj ve testi yapıyorlar. Soğutucu da stoklarda olmadığı için henüz buraya yazmadım sıvı soğutma sistemi ekleyeceğim.

Tek tuşla o.c için kasayı toplayan kişilere bunu belirtip tuş mu ekletmem gerekiyor peki ?
Ekran kartı konusunda sinerji.gen.tr: MSI GTX980 GAMİNG 4GB 256Bit DDR5 DVI HDMI 3xDP 1.945,35 TL bu ürünü tavsiye ettiğiniz için bu ürünü alacağım. Sizin görüşleriniz benim için önemli. Teşekkür ederim

@Silinen üye cevabınız için teşekkür ederim fakat 2 sistemin de fiyatının aynı olmasına rağmen arada çok fark var. Benim şu anki sistemimi incelerseniz en basitinden :

SSD sizde 250 bende 500
Ram sizde 8 bende 16
İşlemci sizde i5 4690K bende i7 4890K

bunu vatanbilgisayarın fiyatlarının pahalı olmasına bağlıyorum ilk başta vatandan toplamaya başlamıştım burayı önerdiklerinde gerçekten fiyat farkı olduğunu gördüm. Fakat kasayı sevdim gerçekten hoşuma gitti

@Silinen üye cevabınız için teşekkür ederim fakat 2 sistemin de fiyatının aynı olmasına rağmen arada çok fark var. Benim şu anki sistemimi incelerseniz en basitinden :
Sizde sıvı soğutma bulunmuyor.
SSD sizde 250 bende 500
Ram sizde 8 bende 16
İşlemci sizde i5 4690K bende i7 4890K

bunu vatanbilgisayarın fiyatlarının pahalı olmasına bağlıyorum ilk başta vatandan toplamaya başlamıştım burayı önerdiklerinde gerçekten fiyat farkı olduğunu gördüm

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı