5500 TL'ye hazır sistem önerisi

mert11111

Decapat
Katılım
19 Eylül 2020
Mesajlar
109
Selamlar arkadaşlar. 5500 TL bir bütçeye sahibim SSD'li ama ekstradan 1TB HDD ekleyince 5500 TL'ye tamamlanan yayın açtırtacak, video renderlatacak, oyunları yüksek ayarlarda kasmadan oynatabilecek bir sistem almak istiyorum.(Ekran kartı RX-GeForce işlemcisi Ryzen-Intel hiç fark etmiyor sadece istediğim fiyat performans.)Eğer derseniz istediklerini verdirtecek bir PC var ama bazı şeyleri çıkarman lazım derseniz çıkarırım sorun değil. Cidden güzel bir PC tavsiye ederseniz çok mutlu olurum çünkü biraz uzun kullanacağım. Şimdiden hepinize teşekkür ederim.
 
Günümüz fiyatlarıyla istediğiniz her şeyi ne yazık ki elde edemiyorsunuz. 5500TL'ye hem yüksek işlemci hem de grafik performansı isterken, yanında yüksek RAM ve SSD'de istiyorsunuz. Sadece işlemci ve ekran kartında istekleriniz karşılanmaya çalışıldığında bile bütçenizi aşıyor.
 
İşlemci eski nesil, bu büçteye 1660S hatta 1660 Ti alınabilirken 5500XT biraz düşük kalmış, SSD'si kronik sorunlu, o Kasa'nın PSU'ı da Elite V3 modeli ki gerçekten berbat bir model.
Aquarius 5A | Game Garaj Aynı nesil işlemci olmasına rağmen belki biraz modifiye yapılabilir. Ekran kartı 1660Ti 6GB.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı