5500 TL'ye Intel ve Nvidia sistem toplama

Adsız.jpg

Ekran kartı: MSI RX 570 ARMOR 4G OC 4GB GDDR5 256Bit DDR5 DX12 Ekran Kartı - incehesap.com

Bu şekilde hemen hemen 5500 TL ediyor, tamamen senin 5 yıl yükseltme yapmayacağını göz önünde bulundurarak topladım. İleride OC yapabileceğin bir sistem hazır; anakart, işlemci ve soğutucu müsait.

Tavsiyem ise bütçeni birazcık daha aşarak ekran kartını 8 GB alman: https://www.itopya.com/Sapphire-Pulse-OC-RX580-8GB-GDDR5-256Bit-AMD-Radeon-DX12-Ekran-Karti/

Bu şekilde de 5850 TL gibi bir fiyat çıkıyor.

Eki Görüntüle 232871

Ekran kartı: MSI RX 570 ARMOR 4G OC 4GB GDDR5 256Bit DDR5 DX12 Ekran Kartı - incehesap.com

Bu şekilde hemen hemen 5500 TL ediyor, tamamen senin 5 yıl yükseltme yapmayacağını göz önünde bulundurarak topladım. İleride OC yapabileceğin bir sistem hazır; anakart, işlemci ve soğutucu müsait.

Tavsiyem ise bütçeni birazcık daha aşarak ekran kartını 8 GB alman: https://www.itopya.com/Sapphire-Pulse-OC-RX580-8GB-GDDR5-256Bit-AMD-Radeon-DX12-Ekran-Karti/

Bu şekilde de 5850 TL gibi bir fiyat çıkıyor.

Zaten HDD ve SSD vardı bende, 200 TL daha veririm 400C alırım, RX 580 Gaming X+ 8G alırım, 300 TL cebimde kalır.
Peki nereden topladınız?

Mâdem sana yardımcı olacağız, (ki konu rızanın delilidir) o halde canını yakarak ısrarla RYZEN diyorum. Zira biz burada yanlışı tenzih ile beraber doğruyu izâhate de mükellefiz... Kaldı ki beklentin RENDER iken. Dizeceğin sistem imzamdaki sistemden ne kadar üstün olabilir? Bizzat kullanan biri olarak ısrarla RYZEN diyorum... Ha alsan seni asla pişman etmez çünkü RYZEN'in RENDER performansını bilemeyeceğinden mütevellit...

Mâdem sana yardımcı olacağız, (ki konu rızanın delilidir) o halde canını yakarak ısrarla RYZEN diyorum. Zira biz burada yanlışı tenzih ile beraber doğruyu izâhate de mükellefiz... Kaldı ki beklentin RENDER iken. Dizeceğin sistem imzamdaki sistemden ne kadar üstün olabilir? Bizzat kullanan biri olarak ısrarla RYZEN diyorum... Ha alsan seni asla pişman etmez çünkü RYZEN'in RENDER performansını bilemeyeceğinden mütevellit...
Ryzen'in render performansını unuttum, daha doğrusu düşünmeden yazdım, çünkü zaten Cinebench R15'te Ryzen 5 işlemciler bile Kaby Lake i7'lerle mücadele edebiliyor veya fiyatı $500 olan 1800X, $1600
i7 6950X ile mücadele edebiliyor. Dalgınlığıma gelmiş, kusuruma bakmayın efendim.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı