5500 TL'ye kadar telefon önerisi

Techh

Hectopat
Katılım
8 Ağustos 2018
Mesajlar
766
Makaleler
1
Çözümler
1
Yer
Ekzosfer
Merhaba.

Babama akıllı telefon almam gerekiyor. Kendisinin şu anda kullandığı cihaz olan Xiaomi Redmi 7 (16 GB/2 GB) günlük kullanım için yetersiz kalıyor. Bundan dolayı günlük kullanım için F/P oranı yüksek bir telefon arıyorum. Günlük kullanımdan kastım: Google Chrome, maçkolik, WhatsApp, bankacılık uygulamaları ve düşük performans isteyen oyunlar.

Bütçe 4000 TL olmak üzere bir telefon tavsiyesi konusu açmıştım ve o konunun sonucunda hedef telefon olarak Infinix Hot 12 modelini seçmiştim. Hem bütçe arttırımı yapabildiğim için hem Infinix markasında tam emin olamadığımdan dolayı bu konuyu açma gereği hissettim.
Bahsettiğmi bütçeyi abartı olmayacak seviyelerde aşabilirim yalnız bütçeyi aşarsam şu an kullandığım Redmi 9 4/64 GB modelini babama verip yeni alınacak telefonu kendim kullanabilirim. Alınacak cihazı kendim kullanırsam da yine günlük kullanımda güçlü bir cihaz arıyorum.
Bu bilgiler ışığında önerilerinizi bekliyorum.
 
Redmi Note 10.
Samsung A14.
Samsung M13 veya M23.
Öneriniz için teşekkür ederim. A14, Exynos 850 içerdiği için tercih edeceğim bir model değil. Note 10 ise güzel bir cihaz olmasına rağmen nispeten eski bir cihaz olduğundan dolayı tercih edeceğim bir model değil.
Hayir, kullanmiyorum ama butcene ve amacina gore iyi bir telefon oldugunu dusunuyorum. Forumda da onerilmekte.
Öneriniz için teşekkür ederim.
 
Redmi 10'un İşlemcisi şarj sömürüyor ama çok zorlamazsa 1 günü çıkarır.

Vivo alabilirsiniz. Redmiden çok daha iyi bir marka.
 
Redmi 10'un İşlemcisi şarj sömürüyor ama çok zorlamazsa 1 günü çıkarır.

Vivo alabilirsiniz. Redmiden çok daha iyi bir marka.
Öneriniz için teşekkür ederim. Ekranı dışında bir dezavantajı göremedim. Ekran dezavantajını işlemci avantajıyla kapatıyor.
Y22s alınabilir, aktif olarak kullanıyorum.
Ekranından memnumusunuz ?
 
Ekranından memnumusunuz ?
Galaxy A13''ün PLS ekranından geçtim, ekran kalitesi olarak bariz farkı hissettim. Kalite olarak A13 kadar olmasa da normal IPS panel cihazlara göre iyi renk kalitesi.

Artı olarak SD 680 ve 90Hz ekrana sahip, kardeşime verdiğim A13'ü elime alıp kullanamıyorum o kadar fark ediyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı