5500 TL'ye koltuk önerisi

Fırat Albayrak

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar iyi sosyaller.

İki model arasında kaldım. Siz hangisini önerirsiniz. 1: Andromeda Exvega 2: Toryum xDrive? Muhteşem ötesi bir beklentisi olmayan sadece belim ağrımasın rahat edeyim koltuğu arıyorum. Sizin önerileriniz nelerdir? Bu iki koltuktan sizce hangisini seçmeliyim?

Exvega'dan memnun kalan bir arkadaşımı görmedim henüz. Toryum kısmen kumaş yapısıyla güzel bir sandalye. Ama ben sana 3. bir şık sunabilirim. Neredeyse 3 senedir kullandığım bir koltuk ve günde 15 saat oturuyorum. Bir kere kendi hatamla pistonunu bozdum ve hemen garanti kapsamında yenisini gönderdiler.

55.jpg

Dokuma keten bir kumaşı var ve hem dayanıklı hem de nefes alıp terletmiyor. Kolları da 4 eksenli olarak hareket edebiliyor.

Exvega'dan memnun kalan bir arkadaşımı görmedim henüz. Toryum kısmen kumaş yapısıyla güzel bir sandalye. Ama ben sana 3. bir şık sunabilirim. Neredeyse 3 senedir kullandığım bir koltuk ve günde 15 saat oturuyorum. Bir kere kendi hatamla pistonunu bozdum ve hemen garanti kapsamında yenisini gönderdiler.

Eki Görüntüle 1831657

Dokuma keten bir kumaşı var ve hem dayanıklı hem de nefes alıp terletmiyor. Kolları da 4 eksenli olarak hareket edebiliyor.

Hacım öncelikle ne kadar güzel bir odan varmış :) 2. olarak dao kadar kararsızım ki tasarımsal xDrive toryuma bayıldım ama bu da cazip geldi tamamen kararsızım.

Hacım öncelikle ne kadar güzel bir odan varmış :) 2. olarak dao kadar kararsızım ki tasarımsal xDrive toryuma bayıldım ama bu da cazip geldi tamamen kararsızım.
Çok teşekkürler. Koltuk konusunda kararsız kalman normal çünkü tamamen sürpriz diyeiblirim. ben şimdi harika derim ama adamalar 2 3 sene içerisinde üretim bandını değiştirir kaliteyi değiştirir vs. bilemem yani ama genel anlamda firma olarak çok ilgilendiler. O nedenle bazen ürün yanında iyi de bir satıcı almış olursunuz. Ekstra Visco sırt desteği ve koltuk o kadar oturmayla az eskisin diye son zamanlarda minderle kullanıyorum :D Aldığım fiyatla artık alakası yok çünkü. Eldekini korumak lazım.

Çok teşekkürler. Koltuk konusunda kararsız kalman normal çünkü tamamen sürpriz diyeiblirim. Ben şimdi harika derim ama adamalar 2 3 sene içerisinde üretim bandını değiştirir kaliteyi değiştirir vs. bilemem yani ama genel anlamda firma olarak çok ilgilendiler. O nedenle bazen ürün yanında iyi de bir satıcı almış olursunuz. Ekstra visco sırt desteği ve koltuk o kadar oturmayla az eskisin diye son zamanlarda minderle kullanıyorum :D aldığım fiyatla artık alakası yok çünkü. Eldekini korumak lazım.

Her şeyin değerini bilmek lazım gerçekten haklısınız :) teşekkür ederim.

Toryumda kaldım gerçekten ya hocam da alternatif işte kullanan kişilerin yorumlarına falan bakıyorum böyle:)sen kullandın mı?

Ben Türksit Çağrı kullanıyorum :D ancak arkadaşlarla sürekli takıldığımız internet cafede xDrive toryum var. 12 saat otursak bile ne bir ağrı ne bir rahatsızlık oluyor, gayet ergonomik bir koltuk.

Ben türksit çağrı kullanıyorum :D ancak arkadaşlarla sürekli takıldığımız internet cafede xDrive toryum var. 12 saat otursak bile ne bir ağrı ne bir rahatsızlık oluyor, gayet ergonomik bir koltuk.

Kral adamsın kardeşim zaten karar kıldığım bir konuda ekstra övünç duydum önemliydi bunlar teşekkür ederim :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı