5500 TL'ye monitör önerisi

Bütçe arttırabilirseniz 240Hz daha mantıklı olur.

5500TL olarak konulan bir bütçede, 5500TL olan bir monitöre bu bütçe için çok pahalı yazıyorsunuz sadece. Ben buradan ne anlayabilirim? İyi akşamlar saygılar.

Monitör kötü değil ancak muadilleri için biraz pahalı.

Hocam hem IPS hem de Adaptive Sync var. 165Hz ve 1ms de olması cabası. Eğer 5500 TL verebilirim diyorsa arkadaş bence bunu tercih etmesi daha iyi.
Yanlız hocam bahsettiklerinizin hepsi AOC da da var. Üstelik AOC Pivot da destekliyor.

Yalnız hocam bahsettiklerinizin hepsi AOC da da var. Üstelik AOC pivot da destekliyor.

AOC da FreeSync yazıyor sadece hocam. Onun dışında kalan özellikleri üstüne fiyat farkını ve pivot özelliğini düşünürsek AOC daha mantıklı kaçıyor evet. Adaptive Sync ahım şahım ölünücek bir olay değil bence bu bütçede. O yüzden satın alacak arkadaşın tercihine kalmış.

Bütçe arttırabilirseniz 240Hz daha mantıklı olur.

Monitör kötü değil ancak muadilleri için biraz pahalı.
240Hz çok cazip geliyor hocam da samsung olması rahatsız ediyor açıkçası, halihazırda g3 odyssey kullanıyorum aylardır, inanılmaz göz ağrısı yapıyor ghostingin bu denli ciddi bir mesele olduğunu sayesinde anladım. Bilmeden sallamış olmayayım tabi g4 serisi nasıl bilmiyorum

Halihazırda G3 Odyssey kullanıyorum aylardır, inanılmaz göz ağrısı yapıyor ghostingin bu denli ciddi bir mesele olduğunu sayesinde anladım.

G3 almanız hataydı zaten hocam alınmayacak bir model.

Monitörde markaya değil modele bakılır o yüzden markaları aynı diye bir korkuya kapılmaya gerek yok.

Dosya Ekleri

• 20230611_004659.jpg
    20230611_004659.jpg
    60,9 KB · Görüntüleme: 18
240Hz çok cazip geliyor hocam da Samsung olması rahatsız ediyor açıkçası, halihazırda G3 Odyssey kullanıyorum aylardır, inanılmaz göz ağrısı yapıyor ghostingin bu denli ciddi bir mesele olduğunu sayesinde anladım. Bilmeden sallamış olmayayım tabii G4 serisi nasıl bilmiyorum.

Merak etmeyin G3 VA panel. G4 ise IPS o açıdan sıkıntı olmaz.

O konuda İtopya'nın yalancısı olacağım. Özellikler kısmında Adaptive Sync yazıyor.

O halde muhtemelen doğrudur. Sizin attığınız linkte FreeSync yazdığı için öyle dedim bende. Ama İtopya daha güvenilirdir bu konuda diye düşünüyorum.

G3 almanız hataydı zaten hocam alınmayacak bir model.

Monitörde markaya değil modele bakılır o yüzden markaları aynı diye bir korkuya kapılmaya gerek yok.
Kesinlikle haklısınız hocam da insan ister istemez çekiniyor yine de listeye ekliyorum sağolun
Merak etmeyin G3 VA panel. G4 ise IPS o açıdan sıkıntı olmaz.

Sağolun hocam aklımda bulunur teşekkürler

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı