![]()
LENOVO Legion R25f-30 24.5 inç 240Hz(280Hz OC) 0.5ms Pivot FreeSync Full HD Gaming Monitör Siyah Fiyat & Özellik | MediaMarkt
LENOVO Legion R25f-30 24.5 inç 240Hz(280Hz OC) 0.5ms Pivot FreeSync Full HD Gaming Monitör Siyah fiyatı ve özelliklerini incelewww.mediamarkt.com.tr
Bu siteyi örnek olarak attım, Lenovo'nun bu monitörünün 165Hz modelini kullanıyorum. Ghosting çok az, renkler çok canlı, %99 sRGB %90 DCI-P3 destekliyor.
![]()
LENOVO Legion R25f-30 24.5 inç 240Hz(280Hz OC) 0.5ms Pivot FreeSync Full HD Gaming Monitör Siyah Fiyat & Özellik | MediaMarkt
LENOVO Legion R25f-30 24.5 inç 240Hz(280Hz OC) 0.5ms Pivot FreeSync Full HD Gaming Monitör Siyah fiyatı ve özelliklerini incelewww.mediamarkt.com.tr
Bu siteyi örnek olarak attım, Lenovo'nun bu monitörünün 165Hz modelini kullanıyorum. Ghosting çok az, renkler çok canlı, %99 sRGB %90 DCI-P3 destekliyor.
Panel teknik detaylarını vermemişler açıklamada, o yüzden renkleri nasıldır bir şey diyemeyeceğim. Buna karşılık attığım Lenovo'nun 165 Hz (180hz OC) modeli de var, o da yine %99 sRGB panel. AOC bu konuda sadece "geniş renk gamutu" açıklamasını kullanmış. İnceleme videosu varsa onu izlemek faydalı olabilir.Bu fiyata bu kadar yüksek Hz gerçekten benzersiz hocam kesinlikle değerlendireceğim çok teşekkürler.
AOC 24G4X 23.8" 180Hz 0.5ms IPS Full HD Gaming (Oyuncu) Monitör - incehesap.com bu nasıldır hocam.
Panel teknik detaylarını vermemişler açıklamada, o yüzden renkleri nasıldır bir şey diyemeyeceğim. Buna karşılık attığım Lenovo'nun 165 Hz (180Hz OC) modeli de var, o da yine %99 sRGB panel. AOC bu konuda sadece "geniş renk gamutu" açıklamasını kullanmış. İnceleme videosu varsa onu izlemek faydalı olabilir.![]()
27" için fiyatı iyiymiş.
Attığınız aoc'nin panel değerleri gayet iyi görünüyor. Ayrıca dahili hoparlörü de varmış. Tercih edilebilir gibi eğer büyük bir sorunu yoksa.Bu fiyata bu kadar yüksek Hz gerçekten benzersiz hocam kesinlikle değerlendireceğim çok teşekkürler.
AOC 24G4X 23.8" 180Hz 0.5ms IPS Full HD Gaming (Oyuncu) Monitör - incehesap.com bu nasıldır hocam.
Bazı insanlar Lenovo 280Hz modelinde bazı sorunlar yaşamış gördüğüm kadarıyla, ben kendi kullandığım monitörde sıkıntı yaşamadım onu belirtmek istedim.
27" için fiyatı iyiymiş.![]()
Son attığım mesajı görmediniz sanırım.Attığınız aoc'nin panel değerleri gayet iyi görünüyor. Ayrıca dahili hoparlörü de varmış. Tercih edilebilir gibi eğer büyük bir sorunu yoksa.![]()
Bazı insanlar Lenovo 280Hz modelinde bazı sorunlar yaşamış gördüğüm kadarıyla, ben kendi kullandığım monitörde sıkıntı yaşamadım onu belirtmek istedim.
27" için fiyatı iyiymiş.
Attığınız AOC'nin panel değerleri gayet iyi görünüyor. Ayrıca dahili hoparlörü de varmış. Tercih edilebilir gibi eğer büyük bir sorunu yoksa.![]()
Son attığım mesajı görmediniz sanırım.![]()
Estağfurullah ne kusuru, görmediğinizi düşündüğüm için yazdım.Bende birkaç yerden baktım AOC'lara güven çok fazla ben onun için bir sıkıntı yaşanacağını düşünmedim.
Kusura bakmayın gördüm geri yazmayı unutmuşum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.