5500 TL'ye monitör önerisi

Bütçe
5500

Bu siteyi örnek olarak attım, Lenovo'nun bu monitörünün 165Hz modelini kullanıyorum. Ghosting çok az, renkler çok canlı, %99 sRGB %90 DCI-P3 destekliyor.

Bu fiyata bu kadar yüksek Hz gerçekten benzersiz hocam kesinlikle değerlendireceğim çok teşekkürler.

Bu siteyi örnek olarak attım, Lenovo'nun bu monitörünün 165Hz modelini kullanıyorum. Ghosting çok az, renkler çok canlı, %99 sRGB %90 DCI-P3 destekliyor.

AOC 24G4X 23.8" 180Hz 0.5ms IPS Full HD Gaming (Oyuncu) Monitör - incehesap.com bu nasıldır hocam.

Bu fiyata bu kadar yüksek Hz gerçekten benzersiz hocam kesinlikle değerlendireceğim çok teşekkürler.

AOC 24G4X 23.8" 180Hz 0.5ms IPS Full HD Gaming (Oyuncu) Monitör - incehesap.com bu nasıldır hocam.
Panel teknik detaylarını vermemişler açıklamada, o yüzden renkleri nasıldır bir şey diyemeyeceğim. Buna karşılık attığım Lenovo'nun 165 Hz (180hz OC) modeli de var, o da yine %99 sRGB panel. AOC bu konuda sadece "geniş renk gamutu" açıklamasını kullanmış. İnceleme videosu varsa onu izlemek faydalı olabilir. :D

Panel teknik detaylarını vermemişler açıklamada, o yüzden renkleri nasıldır bir şey diyemeyeceğim. Buna karşılık attığım Lenovo'nun 165 Hz (180Hz OC) modeli de var, o da yine %99 sRGB panel. AOC bu konuda sadece "geniş renk gamutu" açıklamasını kullanmış. İnceleme videosu varsa onu izlemek faydalı olabilir. :D

Anladım peki şu nasıldır.

Bazı insanlar Lenovo 280hz modelinde bazı sorunlar yaşamış gördüğüm kadarıyla, ben kendi kullandığım monitörde sıkıntı yaşamadım onu belirtmek istedim. :)

27" için fiyatı iyiymiş. :D

Attığınız aoc'nin panel değerleri gayet iyi görünüyor. Ayrıca dahili hoparlörü de varmış. Tercih edilebilir gibi eğer büyük bir sorunu yoksa. :)

Dosya Ekleri

• Screenshot_2024-08-05-17-00-11-619_com.pozitron.hepsiburada.png
    Screenshot_2024-08-05-17-00-11-619_com.pozitron.hepsiburada.png
    106,5 KB · Görüntüleme: 24
Bazı insanlar Lenovo 280Hz modelinde bazı sorunlar yaşamış gördüğüm kadarıyla, ben kendi kullandığım monitörde sıkıntı yaşamadım onu belirtmek istedim. :)

27" için fiyatı iyiymiş. :D

Attığınız AOC'nin panel değerleri gayet iyi görünüyor. Ayrıca dahili hoparlörü de varmış. Tercih edilebilir gibi eğer büyük bir sorunu yoksa. :)

Bende birkaç yerden baktım AOC'lara güven çok fazla ben onun için bir sıkıntı yaşanacağını düşünmedim.

Son attığım mesajı görmediniz sanırım. :)

Kusura bakmayın gördüm geri yazmayı unutmuşum.

Bende birkaç yerden baktım AOC'lara güven çok fazla ben onun için bir sıkıntı yaşanacağını düşünmedim.

Kusura bakmayın gördüm geri yazmayı unutmuşum.
Estağfurullah ne kusuru, görmediğinizi düşündüğüm için yazdım. :) Şu anda 4500 TL için AOC en iyi seçenek gibi duruyor, başka gözüme çarpan model bulamadım. Gerek pivot olması, gerek hoparlörlü olması gerekse de renk gamut desteği beni cezbetti şahsen. :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı