5500 TL'ye Sistem Toplama

Alcatraz01

Hectopat
Şu an kullandığım bilgisayardaki sistem:
Asıl konudan önce merak ettiğim bir nokta, bu kullandığım bu bilgisayara GTX 1060 serisi ekran kartlarından takmak istesem sizce verim alabilir miyim? Yoksa sistemi değiştirmemi mi önerirsiniz?
Diğer konum biraz eski olan bu sistemi Technopat'ın mayıs ve haziran ayı sistem önerilerindeki orta seviye sistem kısmındaki donanım ile değiştirmeyi düşünüyorum fakat tüm parçaları değil.Az da olsa bazılarını değiştirmeye gerek duymadığım için ekran kartı, anakart, işlemci ve RAM parçalarını değiştirmek istiyorum. Kafama takılan bazı noktalarda önerilerinize ihtiyacım var.

Öncelikle aşağıda toplamayı düşündüğüm sistemi yazacağım bilgisayara Technopat'ın orta seviye sistem tavsiyesindeki MSI GTX 1060 3GB modeli yerine 6GB'lık modelini tercih edersem herhangi bir sıkıntı olur mu ?
Anakart olarak giriş seviye oyun sistemi tavsiyesinde yazan anakartlardan birini kullansam uyumlu olur mu ? Yoksa orta seviye sistem tavsiyesinde yazan MSI H370M Bazooka ve ASUS B350-F STRIX Gaming yerine biraz daha aşağı fiyatlı ve uyumlu bir anakart öneriniz var mı ?

Asus VS228H 21.5” 5ms (Analog+Dvi+HDMI) Full HD LED Monitör
Intel Core i5-8400----> değişen

Anakart: Technopat mayıs ayı giriş seviye oyun tavsiyesinde bulunan anakartlardan biri veya sizin önerebileceğiniz ekonomik ve uyumlu bir model, bu konuda ne yapsam daha iyi olur?

MSI GTX 1060 6GB veya ASUS GTX 1060 DUAL 6GB ----> değişen
HyperX Fury Black 16GB Kit 2400 MHz CL15 ------> değişen

Düşündüğüm sistem genel itibariyle yukarıda yazdığım şekilde fakat gördüğünüz gibi kafama takılan bazı noktalar var umarım sizler için yeterince açıklayıcı olmuşumdur. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı