5500 TL'ye yayın için sistem toplama

Açıkçası 1 kasaya 600 tl vermek bana saçmalık geliyor. Kasada önemli olan şeyler hava sirkülasyonu, İçinin geniş olması ve tasarımıdır. Açıkçası o kasayı almak yerine Sharkoon TG4 RGB modelini alabilir.
Açıkçası 250 TL verip sistemi toplarken anakartı yamultmak ya da elini kestirmek bana saçmalık geliyor.

Açıkçası 1 kasaya 600 tl vermek bana saçmalık geliyor. Kasada önemli olan şeyler hava sirkülasyonu, İçinin geniş olması ve tasarımıdır. Açıkçası o kasayı almak yerine Sharkoon TG4 RGB modelini alabilir.
Hava sirkülasyonu önemli deyip, TG4 önermek pek iyi bir fikir değil sanki.

300 tl gibi fiyatta bu kasanın hava sirkülasyonu iyi. Eğer öneriniz varsa yazabilirsiniz.
Değil. Bir çok kişi bu konuda sorun yaşayıp yan kapağı açmak zorunda kalıyor. Sineklik takılacaksa yan panele olabilir ama o kasa hava almıyor yan paneli kapalıyken. O kasa alınmaz.
Z3 daha mantıklı. Hava sirkülasyonu çok daha iyi.

Z3 Güzel kasadır. Dediğiniz gibi bu kasa ile o sistemi almak çok mantıklı. Fakat ekipmanlar yok oldu. :D
Ekipmanlar zamanla alınabilir. Ama kolay kolay sisteme yükseltme yapamaz. Ben olsam 5500 TL bütçe ile sadece kasa alırım. Sonra zamanla Kulaklık,Mouse ve Klavye alırım. İdarelik olarak'da F/P ucuza ekipmanları araştırır onu kullanırdım.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı