Daha fazla
Belirttiğim sistemde kasa dahil.
Belirttiğim sistemde kasa dahil.
Topladığınız sistem güzel ancak @Firehorse MK II'ın dediği gibi kasa değişmeli. Kasa önerim ZALMAN Z3 PLUS USB 3.0 ATX Mid-Tower Pencereli Siyah Kasa - incehesap.comŞöyle 1 sistem topladım;
Kasa;GameBooster USB 3.0 Rainbow RGB Fanlı Pencereli Gaming Kasa GB-G3602B
Power(85+);Cooler Master Elite V3 Mpw-6001-Acabn1 600W Aktif Pfc 120Mm Fanlı Güç Kaynağı
Hdd;Seagate Barracuda 3,5" 1tb 64mb 7200 St1000dm010 - n11.com
Sdd;240gb Kingston A400 M.2 2280 500mb-320mb/s Sata3 Ssd (sa400m8/240g) - GittiGidiyor
Anakart;Gigabyte B450M DS3H (rev. 1.0) Soket AM4 Micro ATX AMD B450 Anakart GAB45MDSH-00-G - Nanokatalog
Ram;Corsair Vengeance Lpx 16gb(2x8gb) 3000mhz Ddr4 Ram (cmk16gx4m2d3000c16) - GittiGidiyor
İşlemci;AMD Ryzen ™ 5 2600X 3.6GHz (Turbo 4.2GHz) 6 Core 12 Threads 19MB Cache AM4 İşlemci
Ekran kartı;Gigabyte GeForce RTX 2060 OC 6GB GDDR6 Grafikkarte HDMI/3xDP 3x DisplayPort HDMI NVIDIA GeForce RTX 2060 6 GB (GDDR6 GV-N2060OC-6GD Ekran Kartı - Nanokatalog
Bütçeyi biraz aştım. Toplam fiyat 5566. İyi 1 sistem topladığımı düşünüyorum. Arkadaşlar sizin Yorumlarınız alalım.
Açıkçası 250 TL verip sistemi toplarken anakartı yamultmak ya da elini kestirmek bana saçmalık geliyor.Açıkçası 1 kasaya 600 tl vermek bana saçmalık geliyor. Kasada önemli olan şeyler hava sirkülasyonu, İçinin geniş olması ve tasarımıdır. Açıkçası o kasayı almak yerine Sharkoon TG4 RGB modelini alabilir.
Hava sirkülasyonu önemli deyip, TG4 önermek pek iyi bir fikir değil sanki.Açıkçası 1 kasaya 600 tl vermek bana saçmalık geliyor. Kasada önemli olan şeyler hava sirkülasyonu, İçinin geniş olması ve tasarımıdır. Açıkçası o kasayı almak yerine Sharkoon TG4 RGB modelini alabilir.
Z3 Güzel kasadır. Dediğiniz gibi bu kasa ile o sistemi almak çok mantıklı. Fakat ekipmanlar yok oldu.Topladığınız sistem güzel ancak @Firehorse MK II'ın dediği gibi kasa değişmeli. Kasa önerim ZALMAN Z3 PLUS USB 3.0 ATX Mid-Tower Pencereli Siyah Kasa - incehesap.com
Hava sirkülasyonu önemli deyip, TG4 önermek pek iyi bir fikir değil sanki.
Değil. Bir çok kişi bu konuda sorun yaşayıp yan kapağı açmak zorunda kalıyor. Sineklik takılacaksa yan panele olabilir ama o kasa hava almıyor yan paneli kapalıyken. O kasa alınmaz.300 tl gibi fiyatta bu kasanın hava sirkülasyonu iyi. Eğer öneriniz varsa yazabilirsiniz.
Ekipmanlar zamanla alınabilir. Ama kolay kolay sisteme yükseltme yapamaz. Ben olsam 5500 TL bütçe ile sadece kasa alırım. Sonra zamanla Kulaklık,Mouse ve Klavye alırım. İdarelik olarak'da F/P ucuza ekipmanları araştırır onu kullanırdım.Z3 Güzel kasadır. Dediğiniz gibi bu kasa ile o sistemi almak çok mantıklı. Fakat ekipmanlar yok oldu.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.