Açıkçası 1 kasaya 600 tl vermek bana saçmalık geliyor. Kasada önemli olan şeyler hava sirkülasyonu, İçinin geniş olması ve tasarımıdır. Açıkçası o kasayı almak yerine Sharkoon TG4 RGB modelini alabilir.
Açıkçası 1 kasaya 600 tl vermek bana saçmalık geliyor. Kasada önemli olan şeyler hava sirkülasyonu, İçinin geniş olması ve tasarımıdır. Açıkçası o kasayı almak yerine Sharkoon TG4 RGB modelini alabilir.
Değil. Bir çok kişi bu konuda sorun yaşayıp yan kapağı açmak zorunda kalıyor. Sineklik takılacaksa yan panele olabilir ama o kasa hava almıyor yan paneli kapalıyken. O kasa alınmaz.
Z3 daha mantıklı. Hava sirkülasyonu çok daha iyi.
Zalman Z3 biraz eski bir kasa ve malzeme kalitesi pek iyi değil gibi görünüyor bana kalırsa güncel bütçe arttırma imkanı varsa daha iyi kasalar alınabilir.
Ekipmanlar zamanla alınabilir. Ama kolay kolay sisteme yükseltme yapamaz. Ben olsam 5500 TL bütçe ile sadece kasa alırım. Sonra zamanla Kulaklık,Mouse ve Klavye alırım. İdarelik olarak'da F/P ucuza ekipmanları araştırır onu kullanırdım.