5500 XT BF 2042 performansı nasıl?

İşletim sistemi
Windows 11

SP-XeoN

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
RAM
PNY XLR8 16 GB DDR4 3200 Mhz
SSD veya HDD modeli
PNY XLR8 CS3040HS 1 TB M2
Ekran kartı
MSİ RX 5500 XT 4GB
Anakart
MSİ B550M-PRO VDH
İşlemci
Ryzen 5600X
Merhaba, oyuna başladıktan yaklaşık 5 dakika sonra FPS değerlerim oldukça düşüyor ve 15-20 FPS aralığında oyunu oynayamayacak duruma geliyorum. İlk girdiğimde ise 80-90 FPS civarlarında dolaşıyorum.

Aldığım sıcaklıklar ve kullanımlar;

Dosya Ekleri

• Screenshot_4.png
    Screenshot_4.png
    27,7 KB · Görüntüleme: 34
Sıcaklıklarda bi problem gözükmüyor. İşlemcin de gayet güçlü, ekran kartından dolayı olabilir ama kesin birşey söylemiyorum. Ama yüzde 90 ihtimalle ekran kartın yetersiz kalıyor. Oyun için grafik ayarlarını düşürüp deneyebilirsin.

Sıcaklıklarda bi problem gözükmüyor. İşlemcin de gayet güçlü, ekran kartından dolayı olabilir ama kesin birşey söylemiyorum. Ama yüzde 90 ihtimalle ekran kartın yetersiz kalıyor. Oyun için grafik ayarlarını düşürüp deneyebilirsin.
En düşük ayarlar ve 1080p.

BF 2042 çok fazla ekran kartı kullanan bir oyun, Ekran kartın yetersiz geliyordur o zaman. Çünki ram'lerin işlemcin anakartın gayet güzel ve güçlü. Fakat ekran kartının performansı hakkında bir bilgim yok yüksek ihtimalle ekran kartının performansında.

BF 2042 çok fazla ekran kartı kullanan bir oyun, Ekran kartın yetersiz geliyordur o zaman. Çünki ram'lerin işlemcin anakartın gayet güzel ve güçlü. Fakat ekran kartının performansı hakkında bir bilgim yok yüksek ihtimalle ekran kartının performansında.
https://www.youtube.com/watch?v=qlieMzWHLSU&t=29s

Farklı bir sorun olduğunu düşünüyorum, bu kişinin sisteminden daha güçlü bileşenlerim var ama aynı değerleri hiç almıyoruz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı